Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Altec Lansing MX5021

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mișa

5

• ion_vasile

3

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Banuiesc ca depanarea in sine a acestui "superprodus" nu constituie o problema? Daca vrei o inbunatatire,nu poti face -mare lucru-decat sa inlocuiesti condensatorii din sursa [dublarea capacitatii],iar pe sateliti inlocuirea 4558 cu OPA 2134.Nu am schema.

Link spre comentariu

M-a rugat cineva sa-i repar "scula". Amplificatoarele functioneaza iar problema cred ca vine de la un nenorocit de procesor de sunet care e conectat prin I2C cu o telecomanda prin fir. Ar fi mult mai usor de gasit defectul daca as avea schema. Se comporta ca si cum ar fi pe mute. Pinul de mute al procesorului de sunet nu e conectat iar amplificatoarele in sine nu sunt pe mute. Practic nu ajunge semnalul de la intrare la intrarea amplificatoarelor.

Link spre comentariu

Nu cred ca gasesti schema, am cautat-o si eu la randul meu pentru acelasi sistem cu acealasi defect.Sigur e integratul ala dus, altceva nu prea cred ca are ce sa fie. Te poti folosi un pic de schema din datasheet la TDA7433 si sa verifici semnalul la intrarile si iesirile integratului ca sa fii sigur, de obicei cand e facut praf integratul gasesti o tensiune continua de 2-3V constanta la toate iesirile.viewtopic.php?f=26&t=94493&hilit=Altec+Lansing+MX5021E mai greu sa gasesti integratul, se poate recupera din unele casetofoane auto.

Link spre comentariu

O sa mai masor cite ceva diseara. Problema e ca nici nu sunt sigur ca scula e defecta. Are si un port infrarosu dar nu am telecomanda IR. Daca cumva a primit un cod de mute care s-a memorat? Ar fi putut primi intimplator de la vreo alta telecomanda de prin casa, adica sa se fi potrivit vreun cod intimplator.Nu stii, un mute dat din telecomanda ir ramine memorat si dupa intrerupera curentului? Eu n-am avut niciodata scule din astea n.1 asa ca habar n-am. Nu scrie asta nicaieri.

Link spre comentariu

Referitor la acel procesor de sunet, scrie clar la pagina 8 din foaia de catalog ca intrarile sunt polarizate intern prin 100K la referinta interna de 3V asa ca ma astept ca si iesirile sa fie tot la 3V in functionare normala.Inca nu merge nimic, dar ma caut putin, dupa care expira timpul alocat acesei scule. Am chestii mult mai faine de facut: viewtopic.php?f=28&t=88525

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări