ste7 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Asa cum sa mentionat si mai sus eu tot la transformator ti,as spune sa te uiti misca,l cu ceva nemetalic si vezi ce se intimpla ,tu zici ca e condensatorul din figura dar cind il misti e posibil ca cablajul sa se incline putin pinii trafului sa faca contact imperfect sau miezul joaca.Deci verifica intai lipiturile apoi miezul eventual pune silicon pe miez unde crezi ca piue si lasa,l sa se usuce bine Asa am mai procedat eu dar depinde totusi ce ai tu acolo un electronist si,ar da seama Link spre comentariu
bughy_sk8 Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Prima data am miscat transformatorul si nimik...apoi am inceput sa misc piesele pe acolo si am dat de cea din figura, pe care nu trebuie sa o misc neaarat, trebuie doar sa bag ceva intre picioruse..atat si nu se mai aude . Ciudat nu? Link spre comentariu
ste7 Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Buna ,in cazul asta te,ai uitat daca condensatorul din figura este lipit bine? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Pai am uitat sa precizez ca mai intai am schimbat piesa..si tot la fel face..nu stiu de ce..Piesa a fost schimbata. Link spre comentariu
bughy_sk8 Postat August 16, 2012 Autor Partajează Postat August 16, 2012 Salut din nou! Problema noua! Am un monitor Fujitsu Siemens 19 L9ZA, care in prima faza i-am reparat sursa (cativa condensatori), dupa care vad ca are alta problema prezenta in prima imagine (se vede foarte inchis conectat pe dvi si nu pot sa rezolv din nici o setare..luminozitate, iar pe vga se vede ca in poza 2 doar backlight-ul, poza 3 reprezinta monitorul inchis) Ce as putea sa incerc la el..de la ce ar putea fi? Multumesc! Link spre comentariu
bughy_sk8 Postat August 17, 2012 Autor Partajează Postat August 17, 2012 am nevoie de ajutor cat mai repede cine stie sa-mi dea o idee... Link spre comentariu
bughy_sk8 Postat August 17, 2012 Autor Partajează Postat August 17, 2012 Am mai incercat ceva pe dvi...luminozitatea meniului se modifica, dar a intregului ecran nu. Ar putea fi din lapa lcd-ului? sau din placa vga? Asta ar fi palca vga: http://www.ebay.de/itm/Yakumo-19WM-X-FA ... 564a987a32 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 Verifica tensiunile pe alimentare invertor ,mai verifica (shimba) condesatorii de pe invertor ,pe iesirile spre lampi.Masoara trafo inveror (infasurare intrerupta sau contact prost)Daca dispui de un invertor ,verifica lampile separat.succes Link spre comentariu
bughy_sk8 Postat August 18, 2012 Autor Partajează Postat August 18, 2012 Pei condensatorii i-am schimbat pe toti de pe invertor ( erau umflati...6) acum pleaca monitorul se vede pe el..ca inainte nu se vedea nimik. Deci sigur nu ar putea fi de la placa vga? ca tocmai ma pregateam sa comand una... Mersi! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 Dupa poza 2, nu pare defect de invertor, ci din placa VGA cum banuiesti si tu. Link spre comentariu
bughy_sk8 Postat August 18, 2012 Autor Partajează Postat August 18, 2012 adica toate lampile se aprind identic, dar cand modifici din meniu luminozitate, contrast...nu simti modificarea decat pe fundalul meniu-lui, pe fundalul ecranului nu... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum