Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reflector Phillips tempo3

Vizitator mishuLel

Postări Recomandate

Vizitator mishuLel

Salut am un reflector Phillips tempo3 , este format din balast + ingniter , am i intrebare pt a lega cablu de alimentare ce fel de cablu imi trebuie si care este + si care este - daca este asa, am incercat sa leg un cablu cu 3 fire am pus un cablu la o intrare celalalt la intrare si a facut scurt nu as vrea sa dau foc la casa . Multumesc anticipat

Editat de Madalina:modificare nume subiect

post-63382-139829374807_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuli09

2

• costi002

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

daca nu s-a umblat in lampa, atunci legaturile se fac in clema din poza : faza la borna "L" si nulul la "N". ar trebui sa existe undeva in lampa si un surub unde se leaga cel de-al treilea fir(daca folositi un cablu cu 3 fire) : impamantarea.

Link spre comentariu
Vizitator mishuLel

legatura e asa cum am cumparat-o eu tocmai asta nu inteleg cum se face legatura nu am nici o idee de null si etc as fi preferat sa-mi spune-ti exact unde trebuie legat cablul

Link spre comentariu

La un capat a cablului pui stecherul astfel :cele 2 fire cu o singura culoare(maro ,albastru sau alte culori)le legi la pinii stecherului care intra in priza iar firul cu doua culori (galben-verde) prins la tablita cu contacte laterale.La celalalt capat legi cele doua fire cu o singura culoare in clemele L si N iar cel cu doua culori i-l prinzi la carcasa metalica (trebuie sa fie un surub iar daca nu este nu-l legi dar i-l izolezi cu banda ).Succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări