Vizitator mishuLel Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Salut am un reflector Phillips tempo3 , este format din balast + ingniter , am i intrebare pt a lega cablu de alimentare ce fel de cablu imi trebuie si care este + si care este - daca este asa, am incercat sa leg un cablu cu 3 fire am pus un cablu la o intrare celalalt la intrare si a facut scurt nu as vrea sa dau foc la casa . Multumesc anticipat Editat de Madalina:modificare nume subiect Link spre comentariu
iuli09 Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 daca nu s-a umblat in lampa, atunci legaturile se fac in clema din poza : faza la borna "L" si nulul la "N". ar trebui sa existe undeva in lampa si un surub unde se leaga cel de-al treilea fir(daca folositi un cablu cu 3 fire) : impamantarea. Link spre comentariu
costi002 Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 nu prea inteleg cum ai legat tu cablul. trebuie sa pui faza la L si nulul la N si gata. Link spre comentariu
Vizitator mishuLel Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 legatura e asa cum am cumparat-o eu tocmai asta nu inteleg cum se face legatura nu am nici o idee de null si etc as fi preferat sa-mi spune-ti exact unde trebuie legat cablul Link spre comentariu
iuli09 Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 cautati un electrician care sa va alimenteze aceasta lampa; n-o sa va coste mult si cred ca este cea mai potrivita solutie . Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 La un capat a cablului pui stecherul astfel :cele 2 fire cu o singura culoare(maro ,albastru sau alte culori)le legi la pinii stecherului care intra in priza iar firul cu doua culori (galben-verde) prins la tablita cu contacte laterale.La celalalt capat legi cele doua fire cu o singura culoare in clemele L si N iar cel cu doua culori i-l prinzi la carcasa metalica (trebuie sa fie un surub iar daca nu este nu-l legi dar i-l izolezi cu banda ).Succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum