yo9hnf Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 O sa postez aici informatii despre diverse expozitii care se desfasoara prin tara. Un secol prin oraşele româneşti „Miracolul tehnic”, la Braşov Iarna românească, în texte şi fotografii Expoziție foto: Basarabia istorică Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Astazi doar : Holocaustul in Romania Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 De la mine nu merge link-ul. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 De la mine nu merge link-ul.Am vazut si eu acum ca nu mai merge...probabil din cauza faptului ca expozitia s-a terminat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Bicentenar Carol Pop de Szathmári. Expoziţie cu lucrări din patrimoniul Muzeului de Artă Cluj-Napoca Vernisaj: marţi, 31 ianuarie 2012, ora 13.30 "Evenimentul Bicentenar Carol Pop de Szathmári. Expoziţie cu lucrări din patrimoniul Muzeului de Artă Cluj-Napoca îşi propune să ofere publicului o viziune deopotrivă sintetică şi relevantă asupra operei lui Carol Pop de Szathmári, în calitatea sa de personalitate artistică polivalentă. În acest sens, lucrările din patrimoniul Muzeului de Artă Cluj-Napoca, respectiv Scenă orientală, Portret de femeie, Cetatea Târnava, Curtea de Argeş, Biserica Stavropoleos şi Târg la Câmpulung (Muscel), surprind interesul constant al artistului pentru pictură, grafică şi acuarelă, pentru majoritatea genurilor artistice, contribuind substanţial la consacrarea peisajului ca gen artistic de sine stătător."(http://www.artactmagazine.ro/bicentenar ... -cluj.html) Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2012 Fort 13 Jilava Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2012 Mogoșoaia Clasic Fest Cafeneaua lui Iocan Link spre comentariu
Vizitator adelina31 Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Pacat ca nu merge..Chiar eram curios sa vad . Link spre comentariu
Vizitator gettodacku Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Urmeaza in mai multe orase din tara, 18 mai, 2013 : Noaptea muzeelor - intrare libera !!! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 Au si rusii pictorii lor; Link spre comentariu
viopa Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 Si cand a fost holocaust in Romania? Nici eu nu am putut deschide...Nu conteaza daca expozitia este inchisa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum