Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

un sfat

daniel_ac

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniel_ac

5

• Mr_Devil83

4

• dalu

3

• LostCell

2

Top autori în acest subiect

Daca gasesti un Barton, nu sta pe ganduri. Diferenta e chiar mare fata de celelalte. Cei 512K L2 chiar se fac simtiti.

@hugo are dreptate, si eu am Barton 2500+ si sant extrem de multumit de el. :supz: :supz:PS Barton 2500+ a fost cel mai overclock-abil procesor al seriei sale, asa ca cei catva Mhz( ba chiar mult mai multi ) o sa-i poti castiga foarte lesne, pe cand cache-ul L2 nu o sa mai poti sa-l mai suplimentezi sub nici o forma. Parerea mea ,vorba lu` Vacaroiu. :drinkers: :partyman: :smt030
Link spre comentariu

E ciudata clasificarea facuta "bartonu 2500 pe nforce 2 albatron merge mai najpa decat 2400 pe epox cu kt600".Din cate stiu poti face o comparatie intre 2 procesoare(same platform) doar daca folosesti aceeasi configuratie in rest. Si la mine Athlonu' la 1800Mhz(2200+ pe epox nforce2) mergea naspa tare fata de Duron la 850Mhz(pe epox KT266A). Probabil conta si faptul ca aveam doar 128M RAM pe nforce2 fata de 512 pe KT266A. Daca faceam doar arhivari rupea. In rest, duronul la putere.:finga: "Bartoanele" au fost printre cele mai tari procesoare de la AMD pana ce a aparut "64-ul".

Link spre comentariu

Daca gasesti un Barton, nu sta pe ganduri. Diferenta e chiar mare fata de celelalte. Cei 512K L2 chiar se fac simtiti.

@hugo are dreptate, si eu am Barton 2500+ si sant extrem de multumit de el. :supz: :supz:PS Barton 2500+ a fost cel mai overclock-abil procesor al seriei sale, asa ca cei catva Mhz( ba chiar mult mai multi ) o sa-i poti castiga foarte lesne, pe cand cache-ul L2 nu o sa mai poti sa-l mai suplimentezi sub nici o forma. Parerea mea ,vorba lu` Vacaroiu. :drinkers: :partyman: :smt030
si cam cine ti-a zis tie ca nu poti sa tragi un 300 de mhz de pe xp2400 lejer? (testat pe kt600)
Link spre comentariu

@hugo are dreptate, si eu am Barton 2500+ si sant extrem de multumit de el. :supz: :supz:

PS Barton 2500+ a fost cel mai overclock-abil procesor al seriei sale, asa ca cei catva Mhz( ba chiar mult mai multi ) o sa-i poti castiga foarte lesne, pe cand cache-ul L2 nu o sa mai poti sa-l mai suplimentezi sub nici o forma. Parerea mea ,vorba lu` Vacaroiu. :drinkers: :partyman: :smt030

si cam cine ti-a zis tie ca nu poti sa tragi un 300 de mhz de pe xp2400 lejer?

(testat pe kt600)

Nimeni. Iti doresc succes. :drinkers: :partyman:

Link spre comentariu

EU am barton 2500 si pot sa zic ca se comporta super. Isi face treaba cu succes. Nu am incercat sa-l overclochez, doar o singura data, cand i-am schimbat fsb-ul de la 166 la 200 si atunci a fost instabil, windowsul se incarca, dar nu intra on desktop, deci am renuntat...stiu ca se poate ridica si frecventa pe alte cai dar eu am vrut sa vad cu fsb-ul cat duce...nu a dus, pote din cauza faptului ca nu am avut racire adecvata, cine stie...Oricum eu zic ca-si merita totibanii pe care i-am dat pe el. Un singur defect e faptul ca normal sta pe la 50-55 grade...

Link spre comentariu

ca sa faci overcloking la acest procesor, sa fie si stabil....iti trebuie niste memori mai de calitate....de ex niste ocz, care sunt de la 5-6 mil bucata si desigur un cooler adecvat sa iti raceasca cum trebuie :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări