bion Postat Martie 2, 2012 Autor Partajează Postat Martie 2, 2012 se poate inlocui EFT352 cu AC180? Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Dupa cum bine ar trebui sa-ti aduci aminte, ai mai intrebat de doua ori... si ti s-a raspuns. Ca-i 352 sau 353, in acest caz e aceeasi Marie...viewtopic.php?p=932267#p932267 Link spre comentariu
bion Postat Martie 3, 2012 Autor Partajează Postat Martie 3, 2012 De ce depinde sensibilitatea unui detector de metale ,cumva de frecventa oscilatorului fix ? va rog sa-mi spuneti. si ce parere aveti despre acesta.(am realizat un detector cu CI CDB 400 insa este destul de slab). IC1 ,IC2- LM741 Link spre comentariu
George Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 am realizat un detector cu CI CDB 400 insa este destul de slabMai bine foloseai CDB400 la canarul electronic pe care tot vrei tu sa-l construiesti. Link spre comentariu
bion Postat Martie 4, 2012 Autor Partajează Postat Martie 4, 2012 o sa-mi cumpar si cateva CDB400 ca nu costa decat cativa centi.dar nu-mi ai zis nimic de schemaaia pe care am postat-o Link spre comentariu
George Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 o sa-mi cumpar si cateva CDB400 ca nu costa decat cativa centi.dar nu-mi ai zis nimic de schemaaia pe care am postat-o Din pacate nu ma pricep la detectoarele de metale asa ca nu ma pot pronunta asupra ei. Poate altcineva. Link spre comentariu
ionel sm Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Nu inteleg de ce te complici cu schema asta cu transformator pe iesire. Poti sa cumperi un kit de canar electronic de pe internet la 6,8 lei de aici. Uite o poza mai jos. Am luat si eu acest montaj de la meg*****mic si face ca ori ce numai ca canarul nu.Face un piuit ca la mersul inapoi lamasina,cu frecventa ceva mai mare.Este cu cdb400e. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum