DonNCSS Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Ii este lene sa-si caute topicul cu canarul... acum se intinde pe tot forumul...http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=66&t=102634 Daca nu ma insel,acesta este npn.Sigur te inseli... sint PNP.Mea culpa .Daca pentru schema aia se intinde mai bine ar face-o cu un CI. Link spre comentariu
iod2 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 sa plictis si nu mai are chef. recomandatii o schema mai "noua" ca pana face traful.............. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Nu mai stiu in ce numar al Tehniumului era si o schema de canar electronic cu CDB400 si mi se pare ca un kit asemanator se comercializa si pe mivarom. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Traful e simplu de facut (un copil dibace de la grupa mare de la gradinita il face intr-o dupaamiaza...) dar a primit o gramada de idei moderne cu CI (in topicul cu pricina)... nu-i bai ca insista, bai ii ca se invirte in cerc cu aceleasi intrebari. Pina acum a mai deschis alte trei topicuri (sterse) in problema cu traful... Link spre comentariu
iod2 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 offfffffff........de ce nu merge sa stea la o o vorba cu indumatorul de la palatul copiilor din oras de la el sa ii explice cateva chestii ..........?eu am avut unu la sfantu gherghe(covasna) tare de tot, si acum vb cu el........ Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 ...pai zice ca e-n Capsunaria si i-a zapacit pina acum pe hispanici cu EFT-ul ala! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Păi, nu ştie că în vest trz acela se cheamă SFTxxx. http://www.radiomuseum.org/tubes/tube_sft352.html http://alltransistors.com/transistor.php?transistor=45813 Link spre comentariu
bion Postat Februarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2012 nu-mi trebuie EFT 352 PENTRU CANAR, e votba despre undetector de metale ,canarul e in standbye .oricum m-au facut sa rad ceea ce ati scris la finalul paginii 3 si 4.Detectorul pe care vreau sa-l fac e din Tehnium 8/76 si m-i se pare destul de buln si simplu dar o sa am problema la L1 insa cu ajutorul dv. o rezolv. Link spre comentariu
bion Postat Februarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2012 Si ma bucur ca exista acest forum pt. ca mi se pot explica o infinitete de llucruri despre electronica, multumesc tuturor pt raspunsuri , explicatii si ..................chestii amuzante Link spre comentariu
iod2 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 pai si tu de ce nu vorbesti care si cum? doar asa te afli in treaba? Link spre comentariu
George Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Sa inteleg, ca mai nou, bion vrea sa se apuce de cautat comori. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 De ce nu cauti sa construiesti scheme cu componente care se gasesc in orice pubela? http://www.google.ro/search?hl=ro&safe= ... 4QTM_LH7Ag Tranzistoarele cu germaniu nu se mai produc si se gasesc destul de greu. Link spre comentariu
iod2 Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 vrea sa faca un canar "dibace" care sa caute comorile. poate iesim din criza cu el Link spre comentariu
bion Postat Februarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2012 Remus 68, m-ai incurcat rau cu un miliard de scheme .multam. 1 Link spre comentariu
cristi71 Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 pai tot ELFORUM te scoate din impas..viewtopic.php?f=14&t=22089&start=105 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum