Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Canar electronic

bion

Postări Recomandate

• Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bion

25

• remus68

20

• George

7

• iod2

5

Traful e simplu de facut (un copil dibace de la grupa mare de la gradinita il face intr-o dupaamiaza...) dar a primit o gramada de idei moderne cu CI (in topicul cu pricina)... nu-i bai ca insista, bai ii ca se invirte in cerc cu aceleasi intrebari. Pina acum a mai deschis alte trei topicuri (sterse) in problema cu traful...

Link spre comentariu

offfffffff........de ce nu merge sa stea la o o vorba cu indumatorul de la palatul copiilor din oras de la el sa ii explice cateva chestii ..........?eu am avut unu la sfantu gherghe(covasna) tare de tot, si acum vb cu el........

Link spre comentariu

nu-mi trebuie EFT 352 PENTRU CANAR, e votba despre undetector de metale ,canarul e in standbye .oricum m-au facut sa rad ceea ce ati scris la finalul paginii 3 si 4.Detectorul pe care vreau sa-l fac e din Tehnium 8/76 si m-i se pare destul de buln si simplu dar o sa am problema la L1 insa cu ajutorul dv. o rezolv.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări