bion Postat Ianuarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 stiti cumva daca EFT 353 se poate inlocui cu AC180¿ Link spre comentariu
bion Postat Ianuarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 se poate inlocui eft 353 cu ac180? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Daca nu ai EFT353 poti monta in locul lui un AC180. Invers nu merge deoarece AC180 are Ic si Pd mult mai mari ceea ce il face capabil sa lucreze in etajele finale ale unor amplificatoare de citiva wati (deci in nici un caz sa nu inlocuiesti pe AC180 cu un EFT353 in etajul final sau stabilizatorul vreunui aparat).Nu mai posta consecutiv... ai rabdare sa ti se raspunda... Link spre comentariu
bion Postat Ianuarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 multumesc REMUS 68 .si inca ceva, datele pt .transformatorul de iesire pe care mi le-ai dat sumt ok dar daca sectiunea miezului e mai mare cate spire bobinez, nu ai un tabel sau ceva asemanator? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Cit de mare e sectiunea transformatorului? Link spre comentariu
bion Postat Ianuarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 pai anca nu am de tole dar sa presupunem ca are 4 cmp,am de ferita dar nu stiu daca merge pt ceea ce vreau eu? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Nu e bun de ferita. Trebuie miez de fier. Gasesti de 0,5...1cmp in radioreceptoare portabile cu tranzistoare, modele din anii '70...'80 sau chiar in televizoare in unele etaje de BO. Link spre comentariu
bion Postat Ianuarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 ok cand gasesc unul te anunt,si o sa iti cer detalii.seara buna Remus. Link spre comentariu
bion Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 am un miez de transformador de 2,21 cmp stie cineva cate spire trebuie sa bobinez in primar pt 1k cu priza la mijloc si pt. secundar de 8 ohmi.(tr. de iesire). Link spre comentariu
bion Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 banuiesc ca numarul de spire din bobinaj este invers proportional cu sectiunea miezului? Link spre comentariu
bion Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 te rog eu frumos Remus68 lamurestema si pe mine cu transformatorul ala de ¨CANAR¨ ca nu ma ajuta nimeni. Link spre comentariu
George Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Vezi ca ti-am trimis pe mesaj privat un link catre o carte de 39 pagini care are si o sectiune despre calculul transformatoarelor de iesire. Cartea nu e mare si sigur te va ajuta. Spune acolo cate spire trebuie sa aiba traful, cat sa fie sectiunea etc. Cartea se numeste "Nomograme pentru transformatoare de iesire". Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Cartea ii este foarte utila, mai ales cind va aborda constructia canarului electronic cu 6П3С in final. Link spre comentariu
George Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 mai ales cind va aborda constructia canarului electronic cu 6П3С in final.Neaparat sa fie si clasa A single ended. Link spre comentariu
George Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 am nevoie de ajutor in realizarea unui transformator de iesire pt o sonerie pt usa de laintrare ,(canar electronic)nu stiu cum sa calcules nr. de spire in primar si secundar.multumesc mult. Nu inteleg de ce te complici cu schema asta cu transformator pe iesire. Poti sa cumperi un kit de canar electronic de pe internet la 6,8 lei de aici. Uite o poza mai jos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum