Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kenwood

Vizitator ccostyy

Postări Recomandate

Vizitator ccostyy

salutare.cine ma poate ajuta cu o informatie? am cumparat o statie de muzica ptr camera .KENWOOD 5.1 foarte faina, si a instalat-o in casa la un laptop si boxele aferente.am cumparat un microfon cu jack mai gros dar statia nu are iesire mic. ce trebuie sa cumpar ptr a functiona acest microfon , un mixer? sau? va multumesc,ps. a si inca ceva... la potentiometrul de volum al statiei este un led care indica rotatia si se aprinde din cand in cand, ce trebuie sa desfac sa vad unde nu face contact?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• __farad__

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ca sa conectezi microfonul direct la amplif ai nevoie de inca o intrare de semnal pe amplif si un preamplificator de microfon. Daca nu ai a doua intrare audio poti folosi un mixer cu intrare de mic si una de linie (cel putin) sau cel mai simplu folosesti intrarea de microfon a laptop-ului si in setari audio activezi "stereo mixer". Tot de aici reglezi si volumele semnalelorIar pt led scoate-i butonul si vezi cum e legat. Probabil va trebui sa desfaci si ampliful.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări