Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

filtru boxe

Vizitator herciu_silviu2010

Postări Recomandate

salut.am un amplificator de 2x100w si 2 boxe home made in care am difuzor bas 500w max 4 ohmi difuzor medii 120 w max 8 ohmi si inalte 40w max 8 ohmi si nu stiu ce filtru sa cumpar pentru aceste boxe.poate cineva sa ma ajute?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Luca

2

• ahegyes

1

• Bogdi16

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Cu un simplu search pe google, ai sa gasesti zeci de site-uri de specialitate. Problema la tine e ca nu stii nimic despre caracteristici. Doar ca iti trebuie un filtru pe 3 cai. Deci cauta un filtru pe 3 cai pasiv, apoi o sa vezi tu la ce frecventa iti separa difuzoarele :nas: poate ai noroc si o sa sune bine.

Link spre comentariu

daca nu aveti placerea sa raspundeti la intrebarea mea nu o faceti.nu va obligat nimeni.daca aveti chef de mistouri gasitiva alta persoana.multumesc celor care au tratat subiectu cu seriozitate

Link spre comentariu

Cel care trebuia sa trateze subiectul cu seriozitate, erai chiar tu, in definitiv, era subiectul tau, si interesul tau direct...

Trebuia sa specifici:

Tipul difuzoarelor (marca/model), imagini reprezentative, tipul incintei in care au fost plantate, imagini, dimensiuni, alte detalii generale de executie...

Sa specifici care sunt asteptarile tale, in ce conditii le vei folosi, s.a.m.d., asta, daca vrei sa primesti raspunsuri serioase...

Daca scrii, in Google: "3 way loudspeaker crossover", si dai enter, iti apar 1.750.000 de rezultate, din care poti invata foarte mult... asta daca nu vrei sa ti-l faca cineva, si sa ti-l aduca la poarta.

Daca scrii in Google: "filtru boxe 3 cai", ai sa gasesti si niste firme distribuitoare, de pe la noi...

Fara informatii macar minimale, despre difuzoarele in cauza, nu se pot face nici macar speculatii... DA?

Sunt al treilea care iti spune acelasi lucru, si nu faci nimic in privinta asta, dupa parerea mea, iti bati joc...

Bafta!

Link spre comentariu

Nomikos , eu sunt de acord cu tine , dar nici faze de astea cu salam live si pustiul minune , ca sunt de toata jena ( asta-i parerea mea).Mai mult ca sigur cel care a scris de guta , sigur il cunoaste , daca nu-l cunoaste nu-i departe de adevar .

Link spre comentariu

Eu zic ca din moment autorul postului are amplificator de 100 W si boxe cu difuzor de 500 W, medie de 120W, e clar ca nu asculta la acest sistem muzica clasica, electronica sau mai situ eu ce muzica de audiofil..La un asemenea lant audio nu cred ca are rost sa construiesti manual filtrul, Cumpara unul pe 3 Cai il leaga in mod corect si sigur suna bine. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări