Vizitator herciu_silviu2010 Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 salut.am un amplificator de 2x100w si 2 boxe home made in care am difuzor bas 500w max 4 ohmi difuzor medii 120 w max 8 ohmi si inalte 40w max 8 ohmi si nu stiu ce filtru sa cumpar pentru aceste boxe.poate cineva sa ma ajute? Link spre comentariu
ahegyes Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Filtrul nu se cumpara, filtrul se face in mod special pentru combinatia de difuzoare+cutie existente. Un filtru generic gata facut o sa-ti creeze doar probleme! NU stiu daca te ajuta dar un filtru se construieste urmarind pasii din link-ul urmator: http://www.diy-audio.ro/cum-construim-u ... pasiv.html Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Daca nu stii caracteristicile difuzoarelor si vrei sa cumperi filtre "la nimereala" gasesti de la chinezarii cu 30 de lei pina la filtre serioase cu sute de lei. Link spre comentariu
Vizitator herciu_silviu2010 Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 ai putea sami dai niste link-uri de unde as putea sami cumpar pentru ca nu cred ca as putea sa le fac eu.ms. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Cu un simplu search pe google, ai sa gasesti zeci de site-uri de specialitate. Problema la tine e ca nu stii nimic despre caracteristici. Doar ca iti trebuie un filtru pe 3 cai. Deci cauta un filtru pe 3 cai pasiv, apoi o sa vezi tu la ce frecventa iti separa difuzoarele poate ai noroc si o sa sune bine. Link spre comentariu
Luca Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Depinde foarte mult ce muzica asculti, daca asculti manele live cu salam si gutza mege foarte bine cam orce filtru pe 3 cai. Link spre comentariu
Vizitator herciu_silviu2010 Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 daca nu aveti placerea sa raspundeti la intrebarea mea nu o faceti.nu va obligat nimeni.daca aveti chef de mistouri gasitiva alta persoana.multumesc celor care au tratat subiectu cu seriozitate Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Cel care trebuia sa trateze subiectul cu seriozitate, erai chiar tu, in definitiv, era subiectul tau, si interesul tau direct... Trebuia sa specifici: Tipul difuzoarelor (marca/model), imagini reprezentative, tipul incintei in care au fost plantate, imagini, dimensiuni, alte detalii generale de executie... Sa specifici care sunt asteptarile tale, in ce conditii le vei folosi, s.a.m.d., asta, daca vrei sa primesti raspunsuri serioase... Daca scrii, in Google: "3 way loudspeaker crossover", si dai enter, iti apar 1.750.000 de rezultate, din care poti invata foarte mult... asta daca nu vrei sa ti-l faca cineva, si sa ti-l aduca la poarta. Daca scrii in Google: "filtru boxe 3 cai", ai sa gasesti si niste firme distribuitoare, de pe la noi... Fara informatii macar minimale, despre difuzoarele in cauza, nu se pot face nici macar speculatii... DA? Sunt al treilea care iti spune acelasi lucru, si nu faci nimic in privinta asta, dupa parerea mea, iti bati joc... Bafta! Link spre comentariu
liviu Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Nomikos , eu sunt de acord cu tine , dar nici faze de astea cu salam live si pustiul minune , ca sunt de toata jena ( asta-i parerea mea).Mai mult ca sigur cel care a scris de guta , sigur il cunoaste , daca nu-l cunoaste nu-i departe de adevar . Link spre comentariu
Luca Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Eu zic ca din moment autorul postului are amplificator de 100 W si boxe cu difuzor de 500 W, medie de 120W, e clar ca nu asculta la acest sistem muzica clasica, electronica sau mai situ eu ce muzica de audiofil..La un asemenea lant audio nu cred ca are rost sa construiesti manual filtrul, Cumpara unul pe 3 Cai il leaga in mod corect si sigur suna bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum