Vizitator lucian141189 Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 salut tuturor. nu stiu daca postez unde trebuie, sunt nou pe`aici si ma gandeam ca ma puteti ajuta cu o denumire, un magazin orice.De 2 zile incerc sa caut o mufa pentru camera atasata mai jos.. este vorba de un panasonic nv_rx11 in niciun magazin nu am gasit mufa respectiva.daca aveti vreo idee sau ceva folositor de spus va rog sa ma contactati la [email protected]. va multumesc Link spre comentariu
victor_andrey Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ts_id=9390 restul te descurci nu are rost sa spun sa tai cu caterul partu pini.....spor Link spre comentariu
iora Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 salut tuturor. nu stiu daca postez unde trebuie, sunt nou pe`aici si ma gandeam ca ma puteti ajuta cu o denumire, un magazin orice.De 2 zile incerc sa caut o mufa pentru camera atasata mai jos.. este vorba de un panasonic nv_rx11 in niciun magazin nu am gasit mufa respectiva.daca aveti vreo idee sau ceva folositor de spus va rog sa ma contactati la [email protected]. va multumescseamana cu mufele de la camerele de supraveghere pentru obiectiv- reglaj iris. cred ca am una noua prin cutii. Link spre comentariu
E_manuel Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 seamana cu mufele de la camerele de supraveghere pentru obiectiv- reglaj iris. cred ca am una noua prin cutii.Exact, acolo am dat si eu de aceste mufe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum