Vizitator doar2gi Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Stie cineva daca marca de aparate de masura " AXIOMET " este buna. Am gasit pe Adelaida ceva interesant AX-MS8250. Daca aveti alte pareri nu ma supar. Multumesc !!! Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Eu am o penseta axiomet AX-503.Respecta ceea ce scrie in manual despre ea. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 viewtopic.php?f=19&t=57188 Sunt aparate bunicele privind raportul calitate/pret. AX-MS8250 este cel mai (urat) ergonomic aparat de masura de la axiomet insa conteaza ce vrei sa faci eu el. (vezi AX-105). spune in ce domeniu il folosesti: automotive, instalatii electrice, depanare ??? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Vazandu-le am vazut ca de fapt am si eu si UN Axiomet AX18B.Asta il folosesc de cativa ani la lucrarile care le fac la masini(unde imi trebuie protabil)nu am avut probleme cu el niciodata. Link spre comentariu
moro Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 am si eu axiomet ax 588, il am deja de 2 ani si a fost folosit la greu, atat in medii cu praf (constructii) cat si pe la masini,motoare,motorina ulei etc + electronica de zi cu zi. Is foarte multumit de firma aceasta, recomand ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum