BRANCA Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Du-l la un atelier electric. Link spre comentariu
validae Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Atunci motorul e dus...eu nu am cum să-l măsor în locul tău.Demontează-l şi vezi cum arată bobinele. Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 (editat) Cred ca e din ala care are bobinaj de aluminiu .. cam se oxideaza legaturile (cupru aluminiu) .. Editat August 20, 2021 de dan-a2 Link spre comentariu
vera Postat August 28, 2021 Partajează Postat August 28, 2021 (editat) Cuprul cu Al nu se "pupa", Cu "haleste" Al, nu se oxideaza, se transforma in sare. Pe vremuri, avea matusa mea, o antena TV, din Al, la Slanic PH. Dupa un timp TV-ul mergea f nasol. Am verificat totul si am ajuns la antena. Locul unde firele de Cu ale coaxialului atingeau dipolul din Al, era mancat asa de tare, incat a trebuit sa pun suruburi ceva mai mari si cu saibe. Firele de Cu "inotau" intr-o mare de sare, fina, alba si nu mai faceau contact cu dipolul. Verifica si tu jonctiunile Cu-Al. Editat August 28, 2021 de vera Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum