Vizitator seherezada Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Am o imprimanta laser philips MFD 6020. Tocmai am reincarcat cartusul meu vechi la un service si s-a stricat....acum imi listeaza cu spatii albe....si am dat bani si pe resetare...oare daca imi iau cartus nou o sa-mi trebuiasca alta resetare? Poate sa-mi spuna cineva daca cartusele compatibile (nu originale) sunt bune de ceva? ... am mare nevoie de un sfat...multumesc Link spre comentariu
seby19www Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 daca imprimanta este resetata cartusul functioneaza fara cip, deci un cartus nou fara cip va mereg pe imprimanta si nu mai trebuie resetata.cartusul vechi trebuie curatat si importanta este si calitateatonerului folosit...care trebuie sa fie de philips, nu hp sau xerox sau alte branduri.... Link spre comentariu
Vizitator tabinic Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 Salut! Am aceeasi problema ca si tine si vroiam sa stiu cum ai rezolvat-o? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum