Vizitator cosscat Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Salutare tuturor,Am ceva probleme cu simularea in Protheus a unui program pentru un PIC12F675. Treaba e ca nu stiu ce sa ii mai fac.Am incercat inclusiv cu ce e mai simplu, si anume sa iau din mplab codul sursa dat de ei ca template ptr acest controler si tot imi da o eroare "source code build failed with 1 error(s)". Problema e ca nu imi zice nimic altceva, adica in legatura cu ce este aceasta eroare etc.Are cineva un cod demo simulat in protheus pentru acest proc? (sa aprinda un led nimic mai mult)Va multumesc Link spre comentariu
nooob64 Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Ti-am facut un softulet de test in mikroC + simulare in proteus.[attachment=0]test.rar[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator cosscat Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Multumesc nooob64. O sa il testez si te anunt. Link spre comentariu
Vizitator cosscat Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Este functional. Mersi.Nu am insa deloc experienta cu mikroC. trebuie sa ma documentez un pic.Mersi oricum Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 salut ma puteti ajuta cu cu constructia fisierului asm la hex ca eu personal nu am reusit im da eoare 113 la conversie Link spre comentariu
gr1ph0n Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 In fisierul tau "serv675c.asm" ai: #include <12f675.inc>inlocuieste cu: #include <P12f675.inc> si recompileaza! Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 sarumana boierule a mers compilat este ok , dar cand il bag sa fac simularea imi duce srvo la capat si nu raspunde la nicio comanda poate ma poti ajuta si cu chestia asta , sarumana oricum si ar mai fi ceva cum convertesc un fisier cof in hex? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum