japan Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Buna ziua tuturor. Am si eu nevoie de un mic ajutor la masina de spalat marca Whirlpool AWT 5107-1000. In urma unei neatentii propietara masinii nu a inchis bine cele 2 usi iar in timpul mersului usile s-au deschis, tamburul sa blocat iar cureaua sa rupt din cauza solicitarii la care a fost supusa. Am deblocat bazinul, la prima verificare totul e ok dar nu am cu ce sa inlocuiesc cureaua Seria curelei este 1197 J MA SBR-CR :cry: Un ajutor daca se poate spre un magazin sau firma care comercializeaza aceasta curea sau daca are cineva aceasta curea bineinteles contra cost sa ma ajute Multumesc anticipat Link spre comentariu
radu ionel Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Service-Whirlpool -Brasov..Mitrea Prest str.Zorilor nr.8 tel;o238328715...Rog D-nii moderatori a nu se considera reclama ,ci.. doar info in sprijinul sollicitantului... Link spre comentariu
japan Postat Ianuarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Multumesc Link spre comentariu
japan Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Problema rezolvata am gasit cureaua la firma respectiva Subiectul se poate inchide Link spre comentariu
str8klaw Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 cit ati dat pe curea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum