alexdaniel Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 am o placa de tv a fost tubul de 37 sa dus vreau sa al pun pe tub de 51 imi spune cineva cum se modifica picioarele la tub>? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Daca imi dati codurile celor doua tuburi atunci va pot ajuta cu resoclarea. Link spre comentariu
radu ionel Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 am o placa de tv a fost tubul de 37 sa dus vreau sa al pun pe tub de 51 imi spune cineva cum se modifica picioarele la tub>?_________________________________________________________Nu este asa de simplu,cum credeti dvs.. ca la schimbarea rotii de rezerva auto(demontezi/montezi si gata). NU este suficient numai modificarea pinilor la tub 37>51 ci mai multe de modificari si reglaje;..1)daca iti permite carcasa(moghila)..2)modificarea placii TK functie cu ce este echipata tranzistori sau c.i..modificarea sclului ptru, tub cu git subtire/normal..3)modificarea si adaptarea bobinei B.O,B.V ptr aceasta placa/sasiu(functie de impedantele lor.Schimbarea C-ului de c-e tranz final linii..reglarea B.V..5)reglarea tens, U1...s-ar putea sa fie nevoie si schimbarea trafo linii deoarece este nevoie de o putere mai mare.. ETC.Trebuie sa ne comunicati neaparat modelul tvc si sasiul actual..ptr modificarile/adaptarile aferente....Basca;documentatie,dotare>>si multa pricepere in domeniu...altfel NU merge... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum