Vizitator laureti30 Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 buna cu ce program si mufe m-as putea sa ma conectez la modulul masinilor de spalat sa citesc si sa scriu modulul....ce aparatura as trebuii sa achizitionez....multumesc Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 in principiu masinile de spalat folosesc un EEPROM.cel mai simplu este sa dai memoria jos si sa o programezi.ca soft se poate folosi PonyProg, IcProginterfata este destul de ieftina, dar exista si scheme pe net functionale si simplemai greu este de facut o baza de date cu informatia care trebuie scrisa in memorie in functie de modelul masinii de spalat. Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 ok mersi,o sa ma documentez mai mult despre acest programator,se poate afisa ce contine o memorie? Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 cum adica? informatia din EEPROM e .bin, .hex, etc.pana iti cumperi sau construiesti un programator poti sa instalezi unul din softurile de care am zis in postul trecutdaca vrei sa vezi cateva dump-uri pentru diferite masini de spalat , intra aici:viewtopic.php?t=97586&p=895214 Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 mersi,softul ponyprog merge pe windous7? Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 da. merge si pe win 7 Link spre comentariu
Vizitator gg74 Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 da. merge si pe win 7Nu exista nici o posibilitate sa citesti Eeprom montat pe modul? de exemplu modulul de Indesit are oun fel de mufa la care cred ca s-ar putea conecta o interfata ceva Link spre comentariu
Vizitator gg74 Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 cum adica? informatia din EEPROM e .bin, .hex, etc.pana iti cumperi sau construiesti un programator poti sa instalezi unul din softurile de care am zis in postul trecutdaca vrei sa vezi cateva dump-uri pentru diferite masini de spalat , intra aici:viewtopic.php?t=97586&p=895214Care ar fi cel mai usor de utilizat programator.Sau cel mai bun din punctul d-voastra de vedere? Link spre comentariu
worker Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 nu va pot recomanda nimic deoarece nu am suficiente date.depinde de cerintele si resursele dumneavoastra.eu pe teren folosesc o interfata pe fir (montajul este in conector). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum