Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modul masina spalat

Vizitator laureti30

Postări Recomandate

Vizitator laureti30

buna cu ce program si mufe m-as putea sa ma conectez la modulul masinilor de spalat sa citesc si sa scriu modulul....ce aparatura as trebuii sa achizitionez....multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• worker

4

in principiu masinile de spalat folosesc un EEPROM.cel mai simplu este sa dai memoria jos si sa o programezi.ca soft se poate folosi PonyProg, IcProginterfata este destul de ieftina, dar exista si scheme pe net functionale si simplemai greu este de facut o baza de date cu informatia care trebuie scrisa in memorie in functie de modelul masinii de spalat.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator gg74

da. merge si pe win 7

Nu exista nici o posibilitate sa citesti Eeprom montat pe modul? de exemplu modulul de Indesit are oun fel de mufa la care cred ca s-ar putea conecta o interfata ceva
Link spre comentariu
Vizitator gg74

cum adica? informatia din EEPROM e .bin, .hex, etc.pana iti cumperi sau construiesti un programator poti sa instalezi unul din softurile de care am zis in postul trecutdaca vrei sa vezi cateva dump-uri pentru diferite masini de spalat , intra aici:viewtopic.php?t=97586&p=895214

Care ar fi cel mai usor de utilizat programator.Sau cel mai bun din punctul d-voastra de vedere?
Link spre comentariu

nu va pot recomanda nimic deoarece nu am suficiente date.depinde de cerintele si resursele dumneavoastra.eu pe teren folosesc o interfata pe fir (montajul este in conector).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări