Vizitator tyc Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Hai spor ,nu schimba montajul ca e optimizat pt ledurile care le ai.Pune piese care sant la curenti mai mari ,adauga radiatoare pe ele si un ventilator. Link spre comentariu
Vizitator petrud Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 desi am schimbat toate piesele arse(cele evidente, la SMD-uri nu ma bag), dar lampa tot nu functioneaza. in consecinta, am luat legatura cu un coleg de forum care se ocupa (si de) cablaje/placi/module si l-am rugat sa ma ajute cu conceptia si constructia unei placi , renuntand la alimentarea din camera si mergand pe alimentarea din acumulator. va multumesc tuturor pentru sfaturi si ajutor. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Decupleaza ledurile de la alimentare si da-le alimentare separata avand grija sa nu depasesti curentul maxim admis ,pt a vedea daca se aprind . Durata testului nu trebuie sa depaseasca 3s,ledurile trebuie sa fie aprinse min. 1s ,pt a vedea (printr-un ecran colorat sau ochelari de soare) daca merg toate si bine.Mare atentie la curentul maxim !Daca e depasit ,ledurile se ard (instant).O metoda sigura e cu un aparat de masura ,se verifica fiecare led in parte . Pe ohmetru,pe scala cea mai mica se 'inteapa' catodul cu cosa de minus iar anodul cu cealalta. Aceasta metoda e cea mai buna si in acelasi timp si sigura. +ca nu trebuie decuplt nimic. Ledurile lumineaza cat un punct.Incearca cu aparatul de masura si posteaza rezultatele. Link spre comentariu
Vizitator petrud Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 toate ledurile sunt functionale, problema ramane tot la placa.... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Atunci problema e la smedeuri sau la un traseu/trecere . Link spre comentariu
Vizitator petrud Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 haideti sa va spun "distractie" : azi nu aveam ce face si am pus un acumulator pe lampa... s-au aprins 5 din cele 10 leduri, a pocnit iarasi condensatorul, cele 5 leduri stau aprinse, insa nu merge dimmer-ul. ceea ce nu inteleg este de ce merg doar 5, in conditiile in care ele sunt puse in 2 serii de cate 5 insa alimentarea este comuna la cele doua serii, iar firele de legatura sunt ok, ca si ledurile, pe care le-am testat si ieri si azi cu aparatul de masura si absolut toate s-au aprins. eu unul sunt intr-o ceata totala, nu mai inteleg absolut nimic . Link spre comentariu
Ticu Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Condensatorul pocnit poate insemna tensiune prea mare. E posibil sa se fi ars si un led dintr-una din seriile de cate 5. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Poate inteleg altii ,dar pt asta trebuie sa ridici schema.Ridicarea unei scheme consta in:-transpunerea manuala,pe o foie de hartie, a conexiunilor diverselor piese electronice aflate pe placuta.Ex.[attachment=1]DSCF0857.JPG[/attachment][attachment=0]DSCF0858.JPG[/attachment] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum