Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hot wire foam cutter CNC

pirvuti

Postări Recomandate

nu se baga nimeni sa le strunjeasca pe gratis :nebun: Vi le fac eu, 10 euro bucata si batem palma, din materialul meu, rulmentii mei, tot

ma gandeam si eu ca nu mi le face nimeni pe gratis ca eu am un frate dar nu e strungar (din pacate!) :nebunrau: in plus sunt constient ca strungarii nu fura poliamida, curentul, cutite de strung, etc.totusi, de aceea am zis "grup-buy" poate iese mai ieftin. 10 euro/buc x 12buc~120euro+transport. hmmm, nimic nu-i gratis dar asta-i cam scump. parerea mea. si atunci, paradoxal, se ajunge la ghidaje si rulmenti liniari pe care ii exclusesm initial zicand ca merg pe solutia ieftinala minitec am gasit role (vezi poza) cu 5.21euro

post-32661-13982938674_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pirvuti

8

• znecula

3

• katran

2

• pusu

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator CubeMedia

inteleg ca vrei sa faci identic. asta inseamna ca va trebui sa-l faci pe role de poliamida.am vrut la un moment dat sa fac si eu pe role de astea si profil de alu de la item dar m-am blocat in strungari (vezi http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=194&t=86003 desi am observat ca nu mai sunt pozele)daca tu reusesti sa faci rolele de poliamida sunt si eu interesat, poate facem un "grup-buy"eventual daca vrei sa vezi pozele contacteaza-ma pe mail si ti le trimit ca le am pe pc

Tot de la ITEM poti sa cumperi o rola cu numai 4.8 euro + tva. Are rulment si se plimba perfect pe acel canal.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Si eu am inceput un proiect asemanator.

Al meu va arata exact asa (identic)

independent axis

masa rotativa

Ai reusit sa faci ceva cu proiectul , mai ales sa comanzi si masa rotativa?

Sant curios ce program de comanda folosesti .

Sa auzim de bine !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări