pirvuti Postat Februarie 16, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2012 nu se baga nimeni sa le strunjeasca pe gratis Vi le fac eu, 10 euro bucata si batem palma, din materialul meu, rulmentii mei, totma gandeam si eu ca nu mi le face nimeni pe gratis ca eu am un frate dar nu e strungar (din pacate!) in plus sunt constient ca strungarii nu fura poliamida, curentul, cutite de strung, etc.totusi, de aceea am zis "grup-buy" poate iese mai ieftin. 10 euro/buc x 12buc~120euro+transport. hmmm, nimic nu-i gratis dar asta-i cam scump. parerea mea. si atunci, paradoxal, se ajunge la ghidaje si rulmenti liniari pe care ii exclusesm initial zicand ca merg pe solutia ieftinala minitec am gasit role (vezi poza) cu 5.21euro Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 16, 2012 Administratori Partajează Postat Februarie 16, 2012 Sa cumperi ceva facut in serie sau sa faci ceva unicate pretul niciodata nu va fi la fel Eu tot ce fur de la mine fur Link spre comentariu
Vizitator CubeMedia Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 inteleg ca vrei sa faci identic. asta inseamna ca va trebui sa-l faci pe role de poliamida.am vrut la un moment dat sa fac si eu pe role de astea si profil de alu de la item dar m-am blocat in strungari (vezi http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=194&t=86003 desi am observat ca nu mai sunt pozele)daca tu reusesti sa faci rolele de poliamida sunt si eu interesat, poate facem un "grup-buy"eventual daca vrei sa vezi pozele contacteaza-ma pe mail si ti le trimit ca le am pe pcTot de la ITEM poti sa cumperi o rola cu numai 4.8 euro + tva. Are rulment si se plimba perfect pe acel canal. Link spre comentariu
pusu Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Tot de la ITEM poti sa cumperi o rola cu numai 4.8 euro + tva. Are rulment si se plimba perfect pe acel canal.Da-mi si mie link-ul sa vad rolele astea. Link spre comentariu
fanefane Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Si eu am inceput un proiect asemanator. Al meu va arata exact asa (identic) independent axis masa rotativa Ai reusit sa faci ceva cu proiectul , mai ales sa comanzi si masa rotativa?Sant curios ce program de comanda folosesti . Sa auzim de bine ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum