Vizitator cypry29 Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 astept parerea profesionistilor pe tema schemei electronice a generatorului de hidrogen! eu nu ma pricep la electronica! ar functiona in opinia dumneavoastra? vizualizati attachment! cu respect! How to Convert your Car to run on WATER.pdf Link spre comentariu
pinky Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Autorul ce zice? Ca functioneaza? Din cate vad eu pe schema, este functionala. Cu ce randament, asta e o mare dilema. Unii zic "hais", altii zic "cea".Cauta in sectiunile " Electronica auto" si "Energie alternativa" ca s-au scris kilometri de pareri pro si contra.Spor la studiat. Link spre comentariu
Vizitator cypry29 Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Autorul ce zice? Ca functioneaza? Din cate vad eu pe schema, este functionala. Cu ce randament, asta e o mare dilema. Unii zic "hais", altii zic "cea".Cauta in sectiunile " Electronica auto" si "Energie alternativa" ca s-au scris kilometri de pareri pro si contra.Spor la studiat.autorul se lauda ca functioneaza insa pe mine ma intereseaza la prima vedere parerea dumneavoastra a profesionistilor daca la prima vedere acea instalatie electronica ar fi sau nu viabila din punctul dumneavoastra de vedere deoarece poate ati mai construit ceva asemanator dumneavoastra sau alti colegi! sunt ferm convins ca procedeul de separare a hidrogenului nu poate fi prea complicat si nici costisitor doar ca noi nu ne folosim capacitatile inovatoare! nu tot ce studiem ne indreapta spre reusita! ma iertati daca supar cu ceva! respect! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum