hpavictor Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Aici gasiti cateva informatii : http://www.soundcitysite.com/sc_webpage ... age_15.htm Iar aici schemele : http://www.soundcitysite.com/sc_webpages/schems.htm ........poate ca majoritatea sunt pe tuburi , dar.......este ontopic . Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 In linkul postat de @hpavictor se gaseste acest comentariu alaturat fotografiei unui amplificator asemenator celui despre care discutam in acest topic: "sound city guitar amplifier" Solid-State Combo Amp These fake Sound City amps were made by the German company Vermona. Deci intr-adevar, presupunerile s-au adeverit. Link spre comentariu
em2006 Postat Martie 6, 2012 Autor Partajează Postat Martie 6, 2012 @hpavictor, Nu numai ca e on topic, dar ai fost tare de tot cu primul link. Desi stiam de existenta acestui site, l-am vizitat de multe ori, nu m-am uitat niciodata la toate modelele, iar acum, daca tot ai pus linkul, am luat la puricat tot articolul, si ... surpriza! Uite ce am gasit (am facut un printscreen): @remus, Am postat amandoi aproape simultan. In sfarsit , bine ca ai tot insistat cu Vermona, ca pana la urma enigma a fost dezlegata. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 In poza este un amplificator cu difuzor de 12" (de 20...40W) si dupa numarul de reglaje si mufe pare sa fie construit dupa schemele modelelor VM30, VM60 produse in DDR incepind cu 1988. Link spre comentariu
em2006 Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 Am terminat cu releveele: Schema electrica (link) Placa imprimata (link) Amplasarea componentelor (link) Poze si alte detalii am postat aici. (link) Mai intai am facut releveul PCB, in OrCAD Layout plasand amprentele (footprints) componentelor, executand conexiunile pe baza pozelor placii si rutand manual. Deci desenul PCB nu contine erori, aspectul lui fiind identic cu al pozelor placii. Schema a fost reconstituita in OrCAD Capture, pe baza desenului PCB mentionat. Aici e posibila strecurarea eventualelor erori, neexistand netlist pt verificare automata, daca cineva observa vreuna e rugat sa o semnaleze. Totusi cred ca nu sunt, avand in vedere simplitatea sch si posibilitatea verif prin comparatie atat cu preampul postat de Remus cat si cu datasheetul TDA2030. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum