Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme newjomo pw-20b

Vizitator didiu

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GeX

3

• babic2005

2

• dan cod

2

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vezi daca nu are cumva vre-un buton de reset, Incearca sa il lasi cateva ore scos din priza, sa stii ca s-au descarcat toti condensatorii, si mai incearca. poate s-o fi blocat...vre-o eroare a cipului care comanda lcd-ul ala.Bafta.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 ani mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Sunt "fericitul" posesor al acestui amplificator chinezesc (New Jomo PW-20B) din care pur si simplu a iesit fum.

A fost folosit odata pe saptamana la o biserica timp de vreo 5 ani cred, si niciodata peste 35 % din volumul lui general.

Avea si o pereche de boxe Eagle P602Q/SPA352 dual input 8 Ohm-100V System 25W RMS 8 ohm (taping 1,2,4,8,16 W Rms)

La o inspectie rapida am observat 4 rezistente complet arse de la etajul final respectiv prefinal.

Placa afectata este : DTAR303A

Am observat si o filtrare slaba : 2 perechi de 2 x 3300uF/50 V dar mai era loc de 1 pereche si 2 x Toshiba A1941 + 2 x Toshiba C5198 la fel a mai ramas loc de 2 perechi de tranzistori.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Intreb daca are cineva schema acestui amplificator, daca ma poate ajuta la identificarea valorii rezistentelor, daca e din Oradea sau imprejuri care ar putea sa se ocupe de el contra cost bineinteles.

Multumesc

Editat de silent_light
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări