Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Elicopter RC ...

Vizitator K18

Postări Recomandate

Salut la toti ... mi-am cumparat un nou elicopter rc cu ceva timp in urma ( sunt incepator al aeromodele-lor .. .deci mi-am cumparat pt. inceput un : low-cost - new beginner's RC heli : - POCKET HELICOPTER- Mini series : - Info's : -Apache Helicopter- (D. vers. - Black colour Heli.) 3 Channel- 3D Fly ,Super wide Infrared Transmission Technology, Tri-Band Technology,Auto Stable Precision Speed,Unique Material Withstands Crashes,Miniature Size Light Weight. Vers.No.8806A - From : Hua Xiang Toys - Made in China - ...deci nu este o jucarie performanta dar pt. inceput cred eu ca este ok ... aici link : http://huaxiangtoys.diytrade.com/sdp/80 ... pache.html ...as dori niste informati sau idei in legatura cu acest produs ... va multumesc o zi buna :)

Editat de Madalina:modificare nume subiect

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mindware

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Face parte din modelele de unica folosinta.Accepta de pe acum ca se va uza si nu vei mai avea cum sa-l repari.Daca nu se rup pinii/axul care tine sistemul de pale/stabilizare giroscopica, se vor roade dintii reductoarelor principale. Acolo chiar nu mai ai ce face.Pare rau dar asta-i adevarul.Mai bine investeste in avioane(planoare).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări