Vizitator Mordor Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Adesea am patit ca dupa ce a ars vreun DVD sa nu recunoasca writerul ceea ce a scris;pe disc informatia se vede arsa,dar nu recunoaste discul sau il arata gol.Le-am verificat si pe alte writere si acelasi rezultat.Si nu neaparat am patit treaba asta cu vreo anumita marca de disc;mereu le ard la 4x.Cum pot recupera informatia de pe acele discuri? Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Ati sters acea informatie de pe hard imediat dupa scrierea DVD-ului, fara sa verificati daca s-a salvat corect?! Daca nici pe alte unitati discul nu e vazut corect, nu mai e nimic de facut... :cry:Daca discul suporta scrierea cu 16X, mai potrivit e 8X la scriere decat 4X. Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 sunt programe pentru recuperarea datelor sterse, cauta pe google. Modificat de ComponentePc: Incearca sa te exprimi in limba romana. Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Uneori fac discurile rapid pentru ca am treaba si nu la mai verific.Mea culpa! :cry:Oricum nu problema datelor sterse de pe HDD ma enerveaza ci recuperarea lor de pe disc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum