Vizitator bogdan3l Postat Septembrie 28, 2004 Partajează Postat Septembrie 28, 2004 stie cineva despre el ? este vorba de acela auto cu doua iesiri pt subwoofere . pretul cu tot cu tva si taxe postale este in jur de 1 milon daca l-a incercat cineva sau l-a auzit poate imi spune si mie o parere :wink: Link spre comentariu
Vizitator Gogo Postat Septembrie 29, 2004 Partajează Postat Septembrie 29, 2004 Nu stiu sigur dar nu cred ca-i ala auto am impresia ca asta n-are filtru pt subwoofer dar oricum nu-ti recomand ceva de la adelaida. Link spre comentariu
Vizitator kY7z Postat Decembrie 9, 2004 Partajează Postat Decembrie 9, 2004 mda..... io cat am citit pe forumu asta, shi-aam citit ogramada, am observat ca multzi se plang de amplificatoarele de la adelaida Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 9, 2004 Partajează Postat Decembrie 9, 2004 nu are puterea care este vehiculata, si daca este bazat pe tda8560Q este pe 2 ohmi... :wink:O sa te multumeasca doar daca asculti manele :twisted: Link spre comentariu
Vizitator bogdan3l Postat Decembrie 10, 2004 Partajează Postat Decembrie 10, 2004 nu mai vreau sa il iau ....intrebarea era pusa din septembrie :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum