Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TELEFON FIX

Vizitator corpo

Postări Recomandate

Vizitator corpo

Am un telefon Taiko F308 care a fost conectat la o centrala digitala,si era setet iasa cu ton exterior prin centrala.Acum as dori sa il folosesc pe post de telefon fix dar nu merge.Are ton dar nu se poate forma numere de pe taste.Daca il apelez ,nu suna si nici nu se aude nimic.Intreb pe cei ce se pricep,oare se poate face vreo modificare la el sa functioneze?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pop_ady44

2

• petreelectronic

1

• Eusebiu Angelescu

1

• str8klaw

1

Top autori în acest subiect

Conexiunea cu centrala nu era relizata cu mai multe fire? Ma gandesc la varianta in care telefonul are un montaj electronic care trebuie alimentat altfel nu va functiona.

Link spre comentariu

trebuie identificat care dintre cele 4 fire sunt legate la telefonul propriu zis in cazul in care are 4 fire in cazul in care este cum a zis colegul de mai sus nu cred ca are rost sa te chinui sa-l repari cu 60 lei iti iei un telefon dect si a-i rezolvat beleaua succese in depanarii

Link spre comentariu
Vizitator corpo

Conexiunea cu centrala nu era relizata cu mai multe fire? Ma gandesc la varianta in care telefonul are un montaj electronic care trebuie alimentat altfel nu va functiona.

Cred ca ai dreptate, erau mai multe fire ,si sigur era alimentat electric.Telefon dect am, dar problema este ca atunci cand se intrerupe curentul, dectul nu mai functioneaza, pe cand unul cu fir merge si atunci.
Link spre comentariu

dar vezi ca sar putea sa fie gresit legat si 2 dintre cele 4 sa nu fie de folos deci ar fi mai bine sa-l deschizi si sa dai un oki in trocuta lui sa vezi care dintre cele 4 fire sunt cele de linie daca a-i cu ce fa niste poze si posteazale undeva pe un sait dedicat si pune lincul spre ele sa ne uitam si noi un pic la interiorul telefonului succese

Link spre comentariu

Daca a fost conectat pe 4 fire sigur este DIGITAL.....cu alte cuvinte nu functioneaza pe centrale Romtelegaura...Aceste tipuri de telefoane proprietar sunt folosite si pentru alte functii ale centralei telefonice ...inclusiv pentru programarea ei.Este binecunoscut cand se "pierdeau" astfel de telefoane ...si veneau cu ele in service ca nu functioneaza pe "Romtelecom" :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări