firis Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Salut! Am facut rost de un cd-player valencia mp36 pe care am reusit sa il repar...acum... aveti idee daca i se poate pune un adaptor pentru usb? In meniu are obtiune pentru aux on/off, mufa pentru asa ceva nu are...dar in spate...langa mufa de alimentare si boxe mai are si alti pini...am auzit ca de acolo se poate lega auxiliara...si altele...Nu am nici o schema a cd-playerului....MS Link spre comentariu
liviu Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Selectezi din meniu functia aux on , dai volumul aproape de maxim si cu o surubelnita fina , atingi pinii aia din spate ( fiecare pe rand ) .Cand o sa auzi in difuzoare un barait , ai gasit intrariile de pe aux.Masa o iei de pe carcasa , sau verifici cu multimetrul.Ai grija sa nu atingi pinii intre ei. Link spre comentariu
firis Postat Ianuarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 la asta nu m-am gandit! si se poate face un montaj sau ceva sa pot pune si usb? adica stickNu mai stiu pe unde am citit ca ar merge...dar va intreb pe voi Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 USB direct nu poti pune dar te poti lega pe intrarea de aux(care este pe mufa din spate cea de sus)cu o scula care scoate audio si citeste pe USB. Link spre comentariu
firis Postat Ianuarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 voiam sa schimb melodiile din cd player...pe aux pot lega orice scoate sunet! Mp3, telefon, ipod Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum