Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplif Interesant...

yuly4you

Postări Recomandate

de ceva vreme, a aparut pe forum, mai intai la luc_jbl, apoi si la vasile, un amplif tare interesant, cu filtrare, protectii, tot pe placa, u doar sa-i pui transformatorul...nusth, mi se pare interesanta ideea....si r fi si mai interesanta daca ar putea fi pus in punte...si-a luat cineva vreo jucarie d-asta?sau, mai bine zis, cei care il comercializeaza, ne pot bucura sufletelele cu o schemutza?rog pe cei kre stiu ceva de ampu asta sa posteze.....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yuly4you

2

• adi_0106

1

• luc

1

de ceva vreme, a aparut pe forum, mai intai la luc_jbl, apoi si la vasile, un amplif tare interesant, cu filtrare, protectii, tot pe placa, u doar sa-i pui transformatorul...nusth, mi se pare interesanta ideea....si r fi si mai interesanta daca ar putea fi pus in punte...si-a luat cineva vreo jucarie d-asta?sau, mai bine zis, cei care il comercializeaza, ne pot bucura sufletelele cu o schemutza?rog pe cei kre stiu ceva de ampu asta sa posteze.....

http://www.hi-end.ro/product_info.php?products_id=31 - la asta te referi ???s-a mai discutat pe forum despre el - si vasile a zis ca nu are schema dar la o prima vedere eu zic ca se poate pune in punte pt ca are iesirile fata de masa, iar cu un defazor pe intrarea unui canal - se poate pune usor in punte :yawinkle:
Link spre comentariu

eu am facut teste cu asa ceva si pot spune ca nu se poate pune in punte,adica se poate dar o sa prajiti finalii numaidecat.mai exista pe piata o varianta surioara cu cea care ati vazut numai ca are finalii in capsula mare si sunt bipolari.aia cred ca merge pusa in punte,dar astea cu mosfeti nu prea

Link spre comentariu

rog moderatorul sa faca putina ordine, k mai avem un pik si ne-apucam sa vorbim aici de motoare, masini,si alte abzaconii....topicul este pentru amplificatorul comercializat de Vasile....eu asha stiu.....

Link spre comentariu
Vizitator mickyyy05

rog moderatorul sa faca putina ordine, k mai avem un pik si ne-apucam sa vorbim aici de motoare, masini,si alte abzaconii....topicul este pentru amplificatorul comercializat de Vasile....eu asha stiu.....

pai se plangeau moderatorii ca e cam greu sa urmaresti mai multe subiecte, in care se discuta aproape acelasi lucru. iar ipa 400 e de fapt un amplif de 400w cu irfp240-9240
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări