Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receptor ukf oirt

Boxeru11

Postări Recomandate

Buna ziua ... Am si eu cateva necunoscute... In primul rand ce este receptor ukf oirt ? De unde as putea lua unul ?

Cum as putea introduce semnal dupa el in calculator ?

Intreb asta deoarece as vrea sa iau 2-3 kituri http://www.google.ro.ro_microfon_cu_emitator_fm.html dinacestea ,pentru a supraveghea un bar si un butic, deoarece la microfoanele camerelor se aude foarte incet.

Scrie in descrierea lor ca se regleaza dintrun condensator ... de care ? si la ce tensiune se alimenteaza ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Boxeru11

5

• elmar

1

• cristi71

1

Top autori în acest subiect

In primul rand trebuie sa va atrag atentia ca acela e un Kit care trebuie asamblat...daca nu va pricepeti nu cred ca o sa reusiti sa-l montati ,reglati si alimentati corespunzator...mai bine cautati un microfon wireless sau unul cu emisie radio("gata facut") dar in banda west(asa veti putea folosi un radio simplu care are gama de unde UUS 88-108MHZ) ...dar daca tot doriti sa-l faceti ..trebuie montate piesele si alimentat la o tensiune continua ...cu cati volti?(asta cred ca scrie in schema kitului) si receptorul(ukf) este unul care receptioneaza banda est OIRT (adica acele receptoare mai vechi rusesti sau cele romanesti fabricate inainte de '89) cu banda UUS 66-72mhz...

Link spre comentariu

sar putea gasi asa ceva ? Ca kit , sau ceva de genu.. ? De montat stiu sal montez ... dar veau un receptor , adica un kit mic pe care sal pun la pc.. Am un astfel de receptor vechi ,un radio delia sau ceva de genu patrat si negru ...da este undeva foarte departe la tara...

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Deci revin la subiect...Deoarece vine vara iar acele microfoane imi sant aproape esentiale!!Se poate modifica un chit dinacela de emisie receptie pentru microfoane de cantat ...sal fac sa mearga la 30m prin ziduri si sai pun microfon de tip condensator (adica muult mai sensibil) ??

Se poate Modifica un radio atat incat sa receptioneze acea banda?? (UKF orit) de la acel kit....

http://www.e-piese.ro/shop/kit_microfon_cu_emitator_fm.html

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări