liviu Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Ai dreptate , dar totusi l-as ruga sa se uite atent la conectarea tranzistoriilor. Link spre comentariu
bihari u96 Postat Februarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2012 Tranzistoarele montate bine ,,am mai reparat amplificatoare ,cu capsula de to220 acelasi denumirea numai tipul tranzistorului conteaza ,si ala vreu sa gasim ,cu colegi ,O sa incerc cu bipolari,sa ridic putin tensiunea ,pana la +-60v cu un ,alt transformator? Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 NU creste tensiunea de alimentare!!!Ce e asa de greu sa desenezi pe o hirtie cum sint conectate ultimile 4 tranzistoare din final? Link spre comentariu
bihari u96 Postat Februarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2012 Nu cresc dar numai 2 buc mono am pe final,incerc sa desenez ok.Scriu mai tarziu. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 E vorba sa desenezi finali, prefinali... ce-o fi pe-acolo... inclusiv superdioda sau orice altceva este intre bazele prefinalilor/finalilor si face prepolarizarea tranzistoarelor din etajul final (fixeaza curentul de mers in gol). Link spre comentariu
bihari u96 Postat Februarie 16, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2012 Am, inlocuit cu o al etaj final de 50w/8ohm si ,am legat bass filterul pe finalul nou,si aude frumos tot ok . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum