AsterX Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Salut As dori sa stiu ce program sau ce dispozitiv imi trebuie pentru a detecta modelul unui pic.Sa zicem ca acesta este deteriorat si nu mai stiu ce model este si as vrea sa aflu. Deci ma intereseaza ce imi trebuie pentru a afla multumesc. Link spre comentariu
volhov Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 PicKit2 si variantele acestuia recunoaste modelul de PIC. Link spre comentariu
AsterX Postat Ianuarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Detin acest model de programator este bun? Link spre comentariu
volhov Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Nu stiu, dar daca-l detineti , nu e mai simplu sa incercati ? Link spre comentariu
nooob64 Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Din cite tin minte winpic800 + JDM are functie de detectare PIC , insa trebuie selectata seria ... Link spre comentariu
MatyC Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Sa zicem ca acesta este deteriorat si nu mai stiu ce model este si as vrea sa aflu. Ai luat in calcul ca e posibil sa ai doar o bucata de plastic cu ceva terminale care ies din el?Detectarea tipului de uC se face pe baza unui algoritm de aplicare a unor tensiuni pe pini de programare si acesarea unei zone din uC care ofera o informatie unica si pe baza caruia se poate afla modelul de uC. Daca este deteriorat sunt sanse mari sa nu poti identifica modelul de uC.LE. Am cautat rapid pe net si am aflat de "Device ID Word", 14 biti aflati la adresa 0x2006. Insa nu este prezent la toate uC. Link spre comentariu
AsterX Postat Ianuarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Din cite tin minte winpic800 + JDM are functie de detectare PIC , insa trebuie selectata seria ...Multumesc!!! functioneaza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum