Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Detector model Pic Ajutor

AsterX

Postări Recomandate

Salut As dori sa stiu ce program sau ce dispozitiv imi trebuie pentru a detecta modelul unui pic.Sa zicem ca acesta este deteriorat si nu mai stiu ce model este si as vrea sa aflu. Deci ma intereseaza ce imi trebuie pentru a afla multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AsterX

3

• volhov

2

• nooob64

1

• MatyC

1

Top autori în acest subiect

Sa zicem ca acesta este deteriorat si nu mai stiu ce model este si as vrea sa aflu.

Ai luat in calcul ca e posibil sa ai doar o bucata de plastic cu ceva terminale care ies din el?Detectarea tipului de uC se face pe baza unui algoritm de aplicare a unor tensiuni pe pini de programare si acesarea unei zone din uC care ofera o informatie unica si pe baza caruia se poate afla modelul de uC. Daca este deteriorat sunt sanse mari sa nu poti identifica modelul de uC.LE. Am cautat rapid pe net si am aflat de "Device ID Word", 14 biti aflati la adresa 0x2006. Insa nu este prezent la toate uC.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări