Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stabilizator de tensiune

Vizitator manasyahuu

Postări Recomandate

Vizitator manasyahuu

Am un stabilizator de 5000VA, care decupleaza la o tensiune de 135V, problema este ca tensiunea in 70% din zi este de 125V, am vreo sansa sa iau foc sau sa se parleasca daca am eliminat contactorul care mi-l declupeaza la 135? Totul pare ca functioneaza bine, doar ca sub 135V am tensiuni de 180V-190V (mult mai bine decat 125V sau chiar 110V).Sanse sa-mi ard aparatele nu cred ca o sa am vreodata, adica peste 260V, avand in vedere ca nu mai declupeaza la overload fara contactor.Multam!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

• electriclicdoll

1

• dan cod

1

• radu42

1

Top autori în acest subiect

Vizitator manasyahuu

eu zic ca nu. Dar daca ai eliminat Contactorul(nu stiu din ce motiv...probabil nu-ti placea cum face trosc) dar macar pune un releu macar pentru siguranta.Stima.

Scuze , releul l-am scos. Pare ca merge fara probleme de ieri, sper numai sa nu mi dea Enelul 260V ca m-am ars!Multam.
Link spre comentariu

Du-te la electrica cu o reclamatie scrisa in care ceri despagubiri ca nu isi respecta contractul eventual sa ai filmat un clip in care sa se vada pe aparat ce tensiune ai si ei vor trebui sa rezolve problema.Eu asa am procedat cand aveam fluctuatii de 20-30V pe retea.Au rezolvat ei problema.Nu-i de joaca cu asta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări