Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

help! raport putere woofer/putere tweter=?

Vizitator killercml

Postări Recomandate

Vizitator killercml

:prayer: help! spuneti-mi si mie va rog care e raportul putere woofer/putere tweter intr-o incinta.adica daca am un woofer de 300w rms tweterul cat tre sa aiba? sau mediile cat ar trebui sa aiba?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• titro

1

• radue

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

poti sa te ghidezi dupa acest tabel800Hz ............. 55/451200Hz............ 65/351800Hz............ 70/302400Hz............ 75/253000Hz ........... 80/204000Hz............ 85/155000Hz............ 90/106000Hz.............92/88000Hz.............95/5

Link spre comentariu
Vizitator killercml

am inteles ce vrea sa spuna tabelul asta dar cred ca dupa ala se iau aia de la sony, jbl...pt un raport perfect al frecventelor, dar eu vream ceva de genul 300w bass=100w medii=50w tweter sau ceva de genul asta

Link spre comentariu

Pai tocmai asta e problema, ca totul depinde de frecventele de separare ale filtrului. Daca ai o incinta pe 2 cai cu separare la 6 KHz si ai bas de 300W RMSatunci uitandu-ne in tabelul postat de Snake si facand o analogie, vei avea nevoie de o inalta cam de 30 W RMS

Link spre comentariu
Vizitator killercml

:weedman: acum cred ca am inteles mai bine. in functie de valoarea frecventei pana la care duce wooferul aleg tweterul dupa raportul din tabel. sper sa nu ma insel.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări