itube Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 @ dumitrache_s, De ce nu incarcati pozele direct pe forum ? Link spre comentariu
nicolaus Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Schema se poate posta? Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Noiembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Scuze am uitat: http://postimg.org/image/xbca6r94t/ Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Felicitari!...Le scoti pe banda!....Si, multumit de calitatea auditiei? Link spre comentariu
TON Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Complimente si din partea mea Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Noiembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Felicitari!...Le scoti pe banda!....Si, multumit de calitatea auditiei? Nasule referitor la acesta lampa ............... "marunta" rau , sinccer l-am facut ca nu construisem amplificator cu aceasta lampa ,trebuie sa ma apuc de ceva "greu" cu GU50 dar nu am tole pentru transformatoarele de iesire si mai astept . Acum cand va scriu ascult la PP-ul meu cu 6CA7 si se aude pe toata strada . Stima si respect . Link spre comentariu
george ilisoi Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 ecl82.jpg Salutare! Si eu am realizat un amplificator cu pcl82 dupa acea schema in anul 2013. Sunetul e foarte placut. Astept pareri referitoare la carcasa. Urmatorul proiect e un amp pp cu gu50 mono. Totul e realizat de mine alimentarea anodica e 200v obtinuti prin 2 trafuri unul coborator altul urcator. Traful de iesire e un traf de alimentare de la un radiou portabil mai vechi. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Decembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Referitor la carcasa ...............fiecare cu gusturile lui , in legatura cu GU 50 depinde ce fel de configuratie de amplificator doriti sa construiti ( PP sau SE ). SE am facut si suna bine , urmatorul proiect al meu este un PP cu GU50 hibrid undeva la 60 W . Stima Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 george ilisoi, un sfat: ai grijă la viitoarele amplifuri cum le construieşti, în special izolaţiile. Nu ai reglete cu cose măcar, foloseşti fire obişnuite, totul e în aer sau agăţat. E o reţetă ptr dezastru sau accidente, mai ales că acum vrei să abordezi un amplif mai forţos, cu o lampă care are nevoie de tensiune anodică serioasă. Sînt destule poze pe forum şi pe net cu amplifuri desfăcute, de unde te poţi inspira cum se procedează corect. Link spre comentariu
george ilisoi Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Ampul cu gu50 vreau sa fie pp am traful de alimentare si tuburiele cu socluri homemade am si tolele si carcasa pentru traful de iesire si astapt sa mi le bobineze domnul LMO.Acel amp l-am facut cand aveam 13ani a fost primul meu amp pe tuburi, de asta totul arata asa de dezordonat dar functioneaza bine. Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Adica acum ai 15 ani ? Felicitari si la mai multe ! Totusi, tine cont de ce spune Zal. Link spre comentariu
george ilisoi Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Da asa e . multumesc mult, urmatorul amp am sa il fac mai cu simt de raspundere. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Decembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2015 (editat) Ultimul amplificator pe care l-am facut parca nu ma multumea , adica acestea: http://postimg.org/image/xbca6r94t/ L-am refacut dupa aceasta schema domnului @ Valderama ; https://www.google.ro/search?q=6f3p+amplifier&rlz=1C1ASUC_enRO601RO601&espv=2&biw=1164&bih=817&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjPtcuEh8fJAhUBlxQKHZ3PD5wQsAQIGQ#imgrc=3NfI-WEiTiw6IM%3A Acum este totul ok. si l-am pus pentru probe in camera copiilor la pc-ul lor . Urmatorul proiect va fi un se cu el 84, mai deosebit , dar toate la timpul lor . Stima Editat Decembrie 6, 2015 de dumitrache_s Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Decembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2015 (editat) Azi am achzitionat niste lampi pe ele scrie JAN811a : http://s1234.photobucket.com/user/mariagaby5/media/IMG_20151207_133053_zps5t1bbngd.jpg.html?sort=3&o=1 Am sa vad ce pot face cu ele . Stima Editat Decembrie 7, 2015 de dumitrache_s Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum