zal Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 Mulţi sînt afoni sau nu au nici o experienţă audio mai răsărită, sînt prizonierii mp3 şi al waţilor pmpo ''fără număr... umăr... măr... ărrrrrr...''. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Octombrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Deoarece am reusit sa finalizez acest amplificator, va prezint rezultatele.Mentionez ca transformatoarele de iesire i le-am trimis domnului @LMOlimpiu intrucat ce am bobinat eu nu m-a multumit. http://s1234.photobucket.com/user/mariagaby5/media/IMG_20151014_214459_zpsiok9916i.jpg.html http://s1234.photobucket.com/user/mariagaby5/media/IMG_20151016_152309_zpsxtma6wcr.jpg.html http://s1234.photobucket.com/user/mariagaby5/media/IMG_20151016_152318_zpsgrh9db4b.jpg.html http://s1234.photobucket.com/user/mariagaby5/media/IMG_20151016_152412_zpsceno3sf8.jpg.html Partea de alimentare am vrut s-o fac in comutatie.M-am razgandit si-am apelat tot la domnul @LMOlimpiu ca sa-mi construiasca un transformator de alimentare pentru acest amplificator. http://s1234.photobucket.com/user/mariagaby5/media/IMG_20151016_152400_zpsaywhiruy.jpg.html Atasez un filmulet cu amplificatorul in functiune. Tin sa multumesc domnilor @LMOlimpiu si @Viobio pentru rabdarea pe care au avut-o cu mine. @Viobio mi-a dat doua scheme dupa care am facut amplificatoare si functioneaza foarte bine. Urmeaza sa vorbesc cu domnul @LMOlimpiu despre urmatoarele doua scheme de amplificatoare pe care urmeaza sa le construiesc. 1 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Felicitări pt munca depusă, la mai multe! Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Octombrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Multumesc . Pe acest forum cine nu vrea nu construieste un amplificator pe lampi , imtrucat avem oameni capabili care pot sa-ti dea sfaturi in acest domeniu . Va stimez si va pretuiesc . Cu respect Dumitrache-s. Link spre comentariu
itube Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Felicitari ! Mi se pare ca distorsioneaza cand maresti volumul. O fi de la inregistrare ? Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Octombrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Nu este de la telefon ( am o "acritura" de telefon) Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 (editat) Felicitări! Cîte amplifuri aveţi pînă acum? Încep să simt că am rămas în urmă, trebuie să născocesc neapărat un amplif nou. Editat Octombrie 16, 2015 de zal Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Octombrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Sunt .sunt , dar cind trag linie . .... am un frate care i-a placut si......... i l-am dat , mai am verisori care tot la fel.... dar ce este de putere mare sunt pentru sufletul meu . Sincer sa fiu nu am prezentat tot ce am facut deoarece ereau dubluri si nu avea rost......... Sotia sa obsnuit cu "damblaua " mea si nu are ce reprosuri sa-mi aduca ca copii asculta tot la amplificatoare pe lampi dar are o vorba "unde le mai pui ca nu mai avem loc" raspunsul meu "lasa mama ca le facem loc la toate" asta e.................. fiecare cu "nebuniile lui" Stima Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Felicitări! Cîte amplifuri aveţi pînă acum? Încep să simt că am rămas în urmă, trebuie să născocesc neapărat un amplif nou. Pai si ce mai astepti? Vad ca ai ceva lampi "ciudate" in colectie...tot eu ti-am luat si EL153, de care sunt foarte multumit...daca gasesc socluri poate ti le cumpar si pe alea si o sa-ti fac in ciuda @dumitrache_s: Felicitari si din partea mea...sunt si eu posesorul unei perechi de trafo de iesire "Made by @LMO" si suna excelent...urmeaza sa fac si ceva hibrid pe care eu il cred interesant, trafurile defazoare sunt de asemenea construite de d-lui. Link spre comentariu
THOMAS Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Deoarece am reusit sa finalizez acest amplificator, va prezint rezultatele.............. Felicitari mai ales pentru entuziasmul debordant de care dati dovada,arata bine amplificatorul dar in ceea ce priveste sunetul nu se poate spune nimic decat auzit pe viu!!! Foarte interesant sasiul din METROSET,asa ceva greu se mai gaseste. Sunteti un adevarat DIY-er ! Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Octombrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Multumesc , mai am un sasiu la fel trebuie sa vorbesc cu dumneavoastra ca mai fac un amplificator . Stima . Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 (editat) Frumoase tare tuburile alea albastre...la fel si intreg ampliful! Butonul de volum rosu nu prea se potriveste....eu as fi pus unul argintiu sau negru si mai mare in diametru..la carcasa cu dimensiunile alea, e potrivit un buton mai mare. Felicitari! Editat Octombrie 17, 2015 de Untold Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Felicitari ! Imi place foarte mult acest amplificator . Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Felicitari mai ales pentru entuziasmul debordant de care dati dovada,arata bine amplificatorul dar in ceea ce priveste sunetul nu se poate spune nimic decat auzit pe viu!!! Foarte interesant sasiul din METROSET,asa ceva greu se mai gaseste. Sunteti un adevarat DIY-er ! @LMOlimpiu: Sper ca v-ati facut stocuri serioase de autocolant din ala galben-pai...ar fi pacat sa nu continue imaginea "firmei" cu acelasi tip de etichete multi ani de acum! Deja cand vad trafuri cu etichete din alea sunt convins ca sunt facute de dv., inainte sa vad eticheta. Link spre comentariu
vivian Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Este posibil sa il ascultam la urmatoare intalnire? Bineinteles doar daca @Viobio mai organizeaza anul acesta . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum