Miki Spaga Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Buna seara !Am o mica dificultate cu un lg u830.Este al 2-lea astfel de telefon pe care il detin, si problema este in felul urmator.Are niste butoane din astea "Rapide" de accesare a agendei, mesaje etc.Printre ele este si un buton cu niste casti, sub tasta de ok, care in momentul apasarii, intra-n fisierul unde am melodiile pe care doresc sa le ascult.Chestia este ca la primul telefon u830 pe care l-am avut, butonul exact asta facea.La cel de-al 2-lea, adica cel pe care il am prezent, in momentul apasarii nu ma mai baga-n fisieru cu muzica, ci incearca sa ma conecteze la pagina on-line de melodii ale retelei pianeta3 (planet 3).Imi poate spune cineva cum fac sa renunt la aceasta functie?cum fac sa-i sterg din memoria tastei, adresa aceasta la care ma trimite on-line si sa ii pot seta functia lui de baza?Va multumesc !p.s. daca nu se intelege mesajul prea bine imi cer scuze, ma uit la antena 3 la imaginile cu bataile din piata..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum