H Robert Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Cum aduc afisajul de la un contor monofazat la zero? Link spre comentariu
E_manuel Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Depinde, daca acel contor este legat in reteaua electrica sub autoritatea celor de la electrica, renel ori alta firma autorizata, nu se poate.Daca ai insa un contor, prin casa ca obiect de joaca, povestea este alta, pune poze cu el pe masa sa vedem, nu cred ca vrea nimeni pe aici sa fie complice la sfaturi cu tenta ilegala. Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Cred c-ai vrut sa spui "zero" nu "zore"! Da-ne amanunte. Link spre comentariu
H Robert Postat Ianuarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Nu este un contor racordat la reteaua electrica si nu este contorul de la casa mea, nu vreau sa fac nimic ilegal cu el,vreau sa-l pun in atelier pt. monitorizarea consumului. http://imageshack.us/f/6/dsc00532xx.jpg/ Mersi de atentionare gica70, zero am vrut sa scriu. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Cred ca ar merge desfacut, posa o roata de cauciuc de la o masinuta de jucarie (axul) in bormasina, si invartit in sens invers discul contoarului prin frictiune. Link spre comentariu
E_manuel Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Ultimele doua suruburi sunt defapt nulul de lucru, acestea sunt comune, indiferent ca o sa-l legi sa inregistreze, indiferent ca o sa-l legi sa scada valoarea. http://i.imgur.com/3iO5K.jpg La punctul notat ( F.in ) este intrarea fazei care vine din reteaua electrica. La punctul ( F. aut ) se leaga consumatorii. Si, sa scada cat mai repede, ai nevoie de un consumator care sa necesite curent foarte mult, cum ar fi un radiator electric, o masina de calcat. Problema se pune ca, iti consuma din retea inutil si platesti, arunci bani pe fereastra. Asa ca procedezi astfel, al montezi asa cum ti-am indicat, apoi ca de obicei iti faci de lucru prin atelierul tau, iar el scade, iar acei kw scazuti, ai adaugi la consum. Cand ajungi la zero, nulul de lucru ramane la fel pe pozitie, doar ca F. in care este intrare faza, devine iesire spre consumatori, iar F aut, devine intrarea de faza din reteaua electrica. Atentie mare, surubul din dreptul F In, daca-l atingi cu surubelnita de surubul carcasei, si contorul este legat la nulul de protectie ori de lucru, o sa ai parte de un scurt circuit, sa nu lucrezi sub tensiune ! Spor la treaba ! Link spre comentariu
H Robert Postat Ianuarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Multumesc de sfaturi Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Invers, invers da' vezi cum faci sa mergi in asa fel incat sa dai cat mai putin la masina! (cred c-ai inteles ce vreau nsa zic). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum