Vizitator encrypt Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Salut,Vreau sa fac un amplificator care sa indeplineasca 2 functii:1. Amplificator stereo2. Amplificator pemtru subwoofer pasiv pentru un receiver 5.1 Pioneer VSX818V-KPentru acest proiect am asa:1x Carcasa Yamaha A520 cu totul in ea in afara de finali, si conzi (de aici: viewtopic.php?f=59&t=100473)2x etaje finale xu IRFP9240 si IRFP2401x Preamplificator + corector de ton (volum, balans, treble , bass) cu MC45581 x Filtru activ subwoofer cu MC4558 , reglaj in volum +frecventa.1x Traf 2x55v dupa redresare, din carcasa de la 1.Cum m-am gandit eu sa le leg (vedeti schema bloc atasata).Mentionez ca pentru acele switch-uri ma gandesc sa folosesc selectorul de intrari de la Yamaha A520.In concluzie ii rog pe cei experimentati, sa imi spuna daca este bine ce fac si daca as putea sa o fac mai bine.Multumesc. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Detaliaza in parte cum vrei sa faci conexiunile in locurile marcate. Link spre comentariu
Vizitator encrypt Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Salut @remus68Nu prea stiu exact, dar am vazut ca Yamaha A520, are pe panoul frontal acele selectoare de intrari si ma gandesc ca le-as putea folosi pe ele.O sa folosesc fire de semnal ecranate, o sa leg ground-ul intre corector si filtru de subwoofer si o sa schimb doar left , right.Este Ok? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Pentru efectuarea conexiunilor la masa citeste acest topic viewtopic.php?f=5&t=24920In rest, inca nu inteleg ce si unde vrei sa comuti. Link spre comentariu
Vizitator encrypt Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 M-am prins acum, pentru intrare folosesc intrari separate era la mintea cocosului.Mai ramane sa rezolv cu legaturile dintre corectorul de ton si etajele finale, precum si intre filtrul activ si etajele finale.Credeti ca daca o sa am corectorul de ton legat la ambele etaje finale si filtrul activ pt subwoofer doar la unul din etaje, va fi vreo problema? Adisa va influenta cu ceva ca este si corectorul de ton conectat la etajele finala chiar daca nu vine semnal prin el?Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum