efti Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Salutare ! Am si eu o problema cu un PC ! L-am cumparat in IULIE 2011, si inca din prima zi mi'a facut figuri !L'am cumparat pe componente. Este un Procesor Core i5 2310, Placa de baza Sabertooth P67, Placa Video Sapphire HD 6850 ToXic, Ram 4 GB Corsair Vengeance (BLUE), Carcasa Inter-Tech Eterno v6 Mystery, HDD Segate 512 GB, BUFFER 64, 7200 RPMProblema este urmatoarea : Totul merge perfect, insa, cand intru intr'un joc puternic (FEAR 3, NFS Shift 2), ruleaza 3-5 minute si imi opreste PC. Am crezut ca ar fi problema din cauza sursei am schimbato cu una de 700 insa aceiasi problema ! Am fost la un service a spus ca placa video ar fi problema. Am testat-o cu Furmark,si urca temp la 105 Grade dupa care imi oopreste PC. Am dus placa in garantie, si merge perfect, testata tot cu FURMARK. Am dat o caruta de bani ca sa imi fac o configuratie buna si nu pot sa ma folosesc de ea ... vreo ideie ? ...Multumesc Frumos ! Link spre comentariu
godFather89 Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Verifica racirea placii video. 105*C este destul de mult. Vezi sa fie contact bun intre radiator si GPU. Eventual foloseste niste pasta termoconductoare. Verifica sa mearga si ventilatorul cum trebuie. Daca mai are garantie, returneaz-o. Poti incerca si o solutie de racire cu apa. In conditii de load maxim nu ar trebui sa sara de 90*C.Ce temperatura ai in camera? Link spre comentariu
Vizitator tonytanel Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Descarca SPEEDFAN de pe net si monitorizeaza temperatura procesorului. Daca in functionare trece de max 70 grade celsius schimba pasta termoconductoare de pe procesor sau cumpara un radiator mai mare. Link spre comentariu
efti Postat Ianuarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Am dus placa in garantie ! La ei totul merge perfect pe un alt sistem. Am Screenuri de la Furmark. Totul merge perfect . Temperatura urca si se stabilizeaza la 105 grade . Dar nu opreste sistemul nu nimic. Chiar nu pot sa inteleg ... Link spre comentariu
Vizitator tonytanel Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 nu este din placa video ,desi si mie temperatura mi se pare foarte mare. verifica ce am zis mai sus (procesorul) sau s-ar putea sa dea rateuri RAM-ul. incearca sa-l schimbi.totodata ar fi indicat sa mai pui un ventilator pe carcasa. Link spre comentariu
davidut5 Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Cred ca este mare temperatura de 105. Uita-te aici, placa ta este cu rosu http://www.overclockersclub.com/reviews ... xic/15.htm Acolo arata 77 grade full load fara overclock. http://www.hardwareheaven.com/reviews/1 ... se-oc.html Aici arata 80 grade. Pai de la 80 la 105 sunt 25 grade, foarte mult. Link spre comentariu
devdas_india Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 daca se opreste de-o data ,problema este temperatura , mai exact la proc ,totsi vezi hardul la ce tem ajunge ,cate palcutze de rami ai in pc ? Link spre comentariu
Spammer Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 daca se opreste de-o data ,problema este temperatura , mai exact la proc ,totsi vezi hardul la ce tem ajunge ,cate palcutze de rami ai in pc ?incearca sa schimbi pasta termoconductoare la placa video, procesor...si cam atat cu un termaltake silver, preferabil puritate cat mai mare....o seringa de 1g va ajunge linistit daca este aplicata ca la carte.... si atunci mai discutam de temperaturi si opriri bruste... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum