Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

imprimanta philips laser mfd6050

iod2

Postări Recomandate

sa traiti, am o imprimanta cu denumirea de mai sus, sa terminat tonerul, lam reincarcat.....dar cip pentru recunoastere nu am, am vreo sansa sa o fac sa o functioneze cu accelas toner reincarcat?ms mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

4

• Spammer

2

Top autori în acest subiect

e imprimanta la un prieten, si zicea ca atunci cand a cuparato ala de la magazin ia bagat un cip si apoi la scos, nu i la mai dat. cand sa terminat tonerul a stat mult pe tusa ca nu avea cine sa ii incarce, cica nu era toner pentru acel model, si acum la incarcat dar nu ii recunoaste, in soft nu am gasit sa il ocoleasca, si parca nu ii vine la tip sa dea acum 200lei pe un toner nou sau cant o fii ca prea iftin nu cred ca este.....

Link spre comentariu

gasesc cip fara cartus? si pot sa il utilizez ori de cate ori e nevoie?

daca scrii pe google : cipuri cartuse : in cel de-al doilea link vei gasi un magazin care are la preturi modice, ii suni, vorbesti cu ei i te lamuresc de ceea ce ai nevoie in functie de cartusul tau.Daca mai sunt si alte nelamuriri.... say it :)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări