iod2 Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 sa traiti, am o imprimanta cu denumirea de mai sus, sa terminat tonerul, lam reincarcat.....dar cip pentru recunoastere nu am, am vreo sansa sa o fac sa o functioneze cu accelas toner reincarcat?ms mult Link spre comentariu
Spammer Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 daca acel cartus este prevazut cu cip nu prea... vedeti daca aveti optiunea din soft de a acoli nivelul de tonner....altfel va cumparati un nou chip pe care puteti sa il inlocuiti. Link spre comentariu
iod2 Postat Ianuarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 e imprimanta la un prieten, si zicea ca atunci cand a cuparato ala de la magazin ia bagat un cip si apoi la scos, nu i la mai dat. cand sa terminat tonerul a stat mult pe tusa ca nu avea cine sa ii incarce, cica nu era toner pentru acel model, si acum la incarcat dar nu ii recunoaste, in soft nu am gasit sa il ocoleasca, si parca nu ii vine la tip sa dea acum 200lei pe un toner nou sau cant o fii ca prea iftin nu cred ca este..... Link spre comentariu
iod2 Postat Ianuarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 gasesc cip fara cartus? si pot sa il utilizez ori de cate ori e nevoie? Link spre comentariu
Spammer Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 gasesc cip fara cartus? si pot sa il utilizez ori de cate ori e nevoie?daca scrii pe google : cipuri cartuse : in cel de-al doilea link vei gasi un magazin care are la preturi modice, ii suni, vorbesti cu ei i te lamuresc de ceea ce ai nevoie in functie de cartusul tau.Daca mai sunt si alte nelamuriri.... say it Link spre comentariu
iod2 Postat Ianuarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 ms mult pentru sfaturi..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum