Vizitator bloux Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Cum pot lega doua ventilatoare pc la un transformator cu traf sau eventual la un incarcator de telefon mobil:D? as dori o schema.. Multumesc anticipat Editat de Madalina:19.01.2012.editat nume subiect Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 http://picfront.de/d/8u7W Link spre comentariu
Vizitator bloux Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 )) hai ma:D .. fami si mie o schema te rog:D Link spre comentariu
alex14 Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 )) hai ma:D .. fami si mie o schema te rog:Dtai mufa de la incarcatorul de telefon mobil si o sa vezi ca acolo sunt 2 fire. iei ventilatoarele care au ambele 2 fire si le legi la firele incarcatorului.dar ventilatoarele alea merg la 12V iar incarcatoarele de telefon nu prea au 12V.degeaba iti da cineva schema ca nu o intelegi, daca vrei iti fac eu un desen in paint:) Link spre comentariu
Vizitator bloux Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 )) hai ma:D .. fami si mie o schema te rog:Dtai mufa de la incarcatorul de telefon mobil si o sa vezi ca acolo sunt 2 fire. iei ventilatoarele care au ambele 2 fire si le legi la firele incarcatorului.dar ventilatoarele alea merg la 12V iar incarcatoarele de telefon nu prea au 12V.degeaba iti da cineva schema ca nu o intelegi, daca vrei iti fac eu un desen in paint:) Poti sa ma mai ajuti cu desnul:D? Link spre comentariu
devdas_india Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 dao impalarima mea de traba ce e greu la legi doua fire ,si totusi daca vrei sa ai mai multe putere alea doua fire care le legi de la ventilator la urma le impreunez pe toate sa aiba putere mai mare Link spre comentariu
alex14 Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 bloux tias desena schema in paint, dar nu stiu unde imi salveaza poza cand dau printscreen :sparge:in electronica se incepe cu teoria, apoi cu practica !! Link spre comentariu
alex14 Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 dao impalarima mea de traba ce e greu la legi doua fire ,si totusi daca vrei sa ai mai multe putere alea doua fire care le legi de la ventilator la urma le impreunez pe toate sa aiba putere mai mare suntem in ''Sectiunea incepatorilor'' Link spre comentariu
alex14 Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 uite aici schema pt legarea lor in paralel http://imageshack.us/photo/my-images/857/93623204.png/ Link spre comentariu
cobra33 Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 crezi ca a inteles? Link spre comentariu
alex14 Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 crezi ca a inteles?nu,dar el a cerut schema.sa nu zica ca nu am incercat sal ajut. am incercat sa fac desen in paint dar nu lam putut urca pe site, oricum nu ar intelege nici din el.mai usor de atat nu am putut sai explic. bloux, incepe cu teoria apoi treci la practica:D Link spre comentariu
Postări Recomandate