Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Legare ventilatoare pc

Vizitator bloux

Postări Recomandate

Vizitator bloux

Cum pot lega doua ventilatoare pc la un transformator cu traf sau eventual la un incarcator de telefon mobil:D? as dori o schema.. Multumesc anticipat

Editat de Madalina:19.01.2012.editat nume subiect

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex14

5

• Spitfire

1

• devdas_india

1

• cobra33

1

Top autori în acest subiect

:))) hai ma:D .. fami si mie o schema te rog:D

tai mufa de la incarcatorul de telefon mobil si o sa vezi ca acolo sunt 2 fire. iei ventilatoarele care au ambele 2 fire si le legi la firele incarcatorului.dar ventilatoarele alea merg la 12V iar incarcatoarele de telefon nu prea au 12V.degeaba iti da cineva schema ca nu o intelegi, daca vrei iti fac eu un desen in paint:)
Link spre comentariu
Vizitator bloux

:))) hai ma:D .. fami si mie o schema te rog:D

tai mufa de la incarcatorul de telefon mobil si o sa vezi ca acolo sunt 2 fire. iei ventilatoarele care au ambele 2 fire si le legi la firele incarcatorului.dar ventilatoarele alea merg la 12V iar incarcatoarele de telefon nu prea au 12V.degeaba iti da cineva schema ca nu o intelegi, daca vrei iti fac eu un desen in paint:)
Poti sa ma mai ajuti cu desnul:D?
Link spre comentariu

dao impalarima mea de traba ce e greu la legi doua fire ,si totusi daca vrei sa ai mai multe putere alea doua fire care le legi de la ventilator la urma le impreunez pe toate sa aiba putere mai mare

Link spre comentariu

dao impalarima mea de traba ce e greu la legi doua fire ,si totusi daca vrei sa ai mai multe putere alea doua fire care le legi de la ventilator la urma le impreunez pe toate sa aiba putere mai mare

suntem in ''Sectiunea incepatorilor'' :ras:
Link spre comentariu

crezi ca a inteles?

nu,dar el a cerut schema.sa nu zica ca nu am incercat sal ajut. am incercat sa fac desen in paint dar nu lam putut urca pe site, oricum nu ar intelege nici din el.mai usor de atat nu am putut sai explic. :rade: bloux, incepe cu teoria apoi treci la practica:D
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări