Vizitator SenseY23 Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Am si eu cateva nelamuriri > am cautat pe internet dar nu am gasit > 1. Am observat in plansa de la panoul general de la parter ca este rezervat ( pe langa T.E si T.CT ) un anume T.K - legat la 3 sigurante - si nu stiu exact la ce se refera -. 2. Prizele tip -( k sunt prize pentru calculator ? trebuie legate la o sigurata aparte ? ... * ma gandesc ca este legatura intre prizele K si T.K * Mentionez ca nu sunt in totalitate pe domeniu - pt critici - Ms fain Editat de Madalina:19.01.2012.modificare nume subiect Link spre comentariu
devdas_india Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 hai sa ne intelegem ce vrei sa faci ? Link spre comentariu
Vizitator SenseY23 Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Pai aceasta este schema panourilor electrice a unei claditi P+1 ,,, acele 2 imagini le am si eu ... restul << memoriul tehnic si celelalte planse unde poate se gaseste ce inseamna sunt la inginer >> Eu lam intrebat pe el si nici el nu stie exact >> faza ca trebuie tras din panoul de la parter si pt iluminat exterior ,,, si cica este vorba si de iluminat la subsol >> Dar cu prizele alea care au -(k ,,,, k ala in drept care e treaba cu ele ? .. Link spre comentariu
devdas_india Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 deci cadn incepi un subiect pe forum ,spui ce vrei sa obi din acel subiect ,de exemplu ,miam laot curarescu si vreau sa cutarica cu cutarescu se poate sau vreu sa pun si sa adun etc , deci tu ce vrei sa faci vrei sa vezi care din prizele din panoul electric este pt calculator ? in panoul electric nu sunt prize sunt sigurante Link spre comentariu
Vizitator SenseY23 Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 "in panoul electric nu sunt prize sunt sigurante" - wow bine ca mai luminat ,,, hai serios ??? >> 1.Care stie semnificatia unei prize dintr-o camera oarecare cu un k in fata .... adica -( k ? . 2. Ce poate semnifica T.K ?? ... cum T.CT - e tablou centrala termica ... T.E - tablou etaj ... ?? intelegi acuma ? Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 deci nici eu nu inteleg ce vrei sa faci ... vrei sa tragi lumina afara si la subsol din tabloul ala unde scrie T.G. ? Link spre comentariu
devdas_india Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 am inteles acum ,poi pe plan trebuie sa ai o agenda , cala hartile geografice , acolo iti scrie ce insamna ,toate prescurtarile Link spre comentariu
Vizitator SenseY23 Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Vreau sa stiu ce semnifica prescurtarile astea ... T.K ,,,, respectiv "k" din dreptul la unele prize simple ,,,, -(k si v-am intrebat pe voi in speranta ca ati mai intalnit prescurtarile acestea si sa ma luminati si pe mine . Ms fain orcum . Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 T.K. Este tablou de sigurante pentru prize, in energetica k inseamna scurtcircuit; de ex Ik inseamna curent de scurtcircuit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum