Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta

Vizitator smic

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

• radue

1

• FIXVID

1

Top autori în acest subiect

osb- este destul de bun, rezista la intemperiipal- cel mai folosit material in construirea incintelormdf- mai bun decat palul, dar si mai scumpplywood- cel mai bunideea e ca incinta sa nu intre in rezonanta, sa fie rigida si sa fie etansao incinta perfecta ar fi din beton :rock:

Link spre comentariu

pal este cel mai folosit ( asta de catre cei care fac boxe acasa, diy-eri ) iar mdf-ul este cel mai folosit de catre cei care fa aceste boxe pe firma.Dupa parerea mea cel mai putin utilizat material este osb-ul, am auzit doar cateva exemple in care s-a folosit osb pt boxe, dar poate sa fie si inver, cine stie ?O clasificare ar fi asa:OSB: material ieftin pt boxele fol in sonorizari exterioarePlywood: mat scump ( in comparatie cu osb-ul, dar si in general ) folosit in sonorizari exterioare, mai bun calitativ decat osb-ulPAL: cel mai ieftin material, folosit la boxele pe sonorizari interioareMDF: calitativ mai bun decat palul, dar si mai scump, mai rezistent decat acesta folosit pt boxele interioare;ultimele doua au probleme daca se uda, de aceea se fol la sonorizarile interioare.

Link spre comentariu
Vizitator ttt

eu cred ca am postat la incinte :)....si unde scrie ca eu nu am gasit?

@Smic, click "Search" in menu-ul de sus --> keywords ceva de genul "materiale incinte", "PAL", "MDF"; selecteaza forum "incinte" --> click buton "search".
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări