Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firme electrice "comuniste" romania

electriclicdoll

Postări Recomandate

Am o intrebare:Imi puteti va rog frumos sa imi ziceti ceva nume de firme electrice vechi care au fost Romania, ca de exemplu: Contactoare Buzau, Electroaparataj, Relee Medias etc.Multumesc si stima! :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electriclicdoll

4

• remus68

2

• yo9hnf

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

RadioProgres - Bucuresti, Electrofar - Bucuresti si Fieni, Electronica Industriala - Bucuresti, Electromotor - Timisoara, FAEM - Timisoara, ElectroContact - Botosani, Electroputere - Craiova, ... mai sint o gramada... de fapt erau...

Link spre comentariu

Multumesc mult.Ati putea sa imi mai insirati cateva? Stima.

RadioProgres - Bucuresti, Electrofar - Bucuresti si Fieni, Electronica Industriala - Bucuresti, Electromotor - Timisoara, FAEM - Timisoara, ElectroContact - Botosani, Electroputere - Craiova, ... mai sint o gramada... de fapt erau...

Link spre comentariu
Vizitator mscl

Intreprinderea de panouri electrice Alexandria ; Intrepr. celule prefabricate medie tensiune Bailesti ; Electroceramica Turda ; Uzina de reparatii Transformatoare electrice Roman ; Intreprinderile de retele Electrice ( aproape in fiecare judet ); Automatica Bucuresti ; Electrotehnica Bucuresti ; Intr. Aparate de Masura si Control Otopeni ; Microelectronica Bucuresti ; Intr. Electronica Industriala Bucuresti.... mai sant foarte multe

Link spre comentariu

AEM Timisoara(Aparate Electrice Masura), IEMI Bucuresti(Intreprinderea de aparate Electrice de Masura si Industriale).Plus Luxten, Romlux Targoviste, ELBA(Electrobanat) Timisoara, "Steaua Electrica" Fieni.

Link spre comentariu

eu cu mare drag le astept

Ce faci cu aceste nume de firme? Vrei sa dai in judecata statul roman pentru proasta lor administrare si aducerea intentionata a lor in stare de faliment?
Link spre comentariu

eu cu mare drag le astept

Ce faci cu aceste nume de firme? Vrei sa dai in judecata statul roman pentru proasta lor administrare si aducerea intentionata a lor in stare de faliment?
Multumesc de idee :da :aplauze :))Nu. Vreau doar sa fac un referat si un banner cu toate firmele vechi de electrica din Romania :reytre
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări