Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MAGAZINE COMPONENTE CALCULATOARE SI I.T. ON-LINE

dalu

Postări Recomandate

Eu zic sa va abtineti sa cumparati de la magazinele obscure sunt riscuri extrem de mari in ceace priveste garantia .In privinta preturilor ramane de discutat adica un magazin ca emag sau pcgarage fac profit atunci cand vand mult , deci nu o sa aiba preturi pompate aiurea , si nu ai niciodata probleme la garantie (eu mi-am reparat u monitor la emag cu doua zile inainte sa fie ''consumata " garantia , fara absolut nic o porblema ) ...

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Gaby20045

Un magazin care exista de mult insa de curand s-a lansat si on-line si am inteles ca vrea sa ajunga Emagul in cateva luni este http://WWW.KOYOS.RO . Comanda este livrata rapid, preturile sunt bune, par foarte seriosi. De ras poate fi doar numele, e destul de haios insa se pare ca vine din nush ce limba, nu are legatura cu ce ne inchipuim noi.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator nasul

Nu cred ca va fi vreun magazin romanesc care-l va ajunge pe eMAG, deoarece eMAG vine cu alte tipuri de servicii (exemple resigilatele, profitshare - ofera 3% comision care este cel mai mult pe piata electronicelor). Singurul magazin care ar putea intrece emag-ul ar fi amazon dar numai daca ar veni in Romania pentru ca ofera 6% comision pentru afiliati si produsele sunt mai ieftine ca la emag...

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator adani

pacat ca dc shop a dost prerluat de cel.ro.Era mult ma iieftin.In rest emagul este bun pt ca ai transportul gratuit oriunde in tara.S ima ieste marketonline care este f bun

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări