Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2 becuri si un ventilator pc

Vizitator bloux

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costi002

3

• yo9hnf

2

• H Robert

2

• kodor2001

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ventilatorul de PC merge la 12 volti curent continuu, becurile (de iluminat) merg la 220 volti curent alternativ. Nu le poti lega pe toate impreuna si sa mai si mearga.

Mai bine spune ce vrei sa obtii, poate se gaseste alta solutie.

Link spre comentariu

Becurile n-au treaba cu plus si cu minus, lumineaza oricum le-ati lega.Mai intai, becurile sunt de 12V? Ventilatorul e tot de 12V?Stecherele, in acceptiunea generala, se folosesc cu o priza de 220Vca ... evident ca sunt si altfel de stechere, dar sunt rare.Daca bagati 2 becuri de 12V impreuna cu ventilatorul intr-o priza de 220V se va lasa cu un mare bum si cu fum.

Link spre comentariu

Pai si sa inteleg ca trebuie 2 stechere? unu pentru becuri si altu pentru ventilator? si daca e asa cum le leg..?

E atat de greu sa zici ce fel de becuri folosesti si unde vrei sa le pui (de la ce le alimentezi) ?!
Link spre comentariu

Probabil numai prin targuri si piete se mai gasesc, la magazin nu cred se mai gasesc, abia mai se gasesc cele de 75 si 100W incandescente, majoritatea au fost inlocuite cu cele "economice" dar costa mult.

Link spre comentariu

ventilatorul de la pc merge la 6 sau 12V nu mai stiu exact..si eu am avut unul iar becurile de care zice bloux merg la 230V. @bloux de ce vrei sa legi becurile cu ventilatorul ? ce vrei sa faci ? foloseste un triplu stecher

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări