Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic16f628

bebe2010

Postări Recomandate

salutdin graba am alimentat un montaj cu pic16f628 la 12V precizez ca montaju' trebuia sa fie alimentat la 5Vacum nu mai vrea sa afiseze numic pe display,l-am rescris de cateva ori,la scriere totul decurge normal adica il sterge, scrie si verifica(se comporta normal)numai ca la punerea in functiune,, pe display(16x2) imi apar cele 2 linii full,am ublat si la contrast si nimica.sa se fi dus pic-ul?mai are scapare?sper ca ma poate ajuta cinevamultumesco zi buna

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bebe2010

4

• Stefan

1

• vcdec

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

daca zici ca pe display ambele linii sunt "negre" indiferent de tensiunea pe pinul de V contrast inseamna ca displayul nu a supravietuit. fara microcntroler in soclu si cu semireglabilul de contrast la minim (incerci in amvbele parti) trebuia ca afisajul sa fie complet stins.

in 16F628 incarca un hex ce aprinte o serie de leduri pe port a/ port b www.oz1bxm.dk/PIC/628LED.htm

Link spre comentariu

microcontroller-ul functioneaza i-am facut proba cu clipping led deci problema ramane la display(si cat tineam la el)intrebare: nu se mai poate face nimic la display?multumesc pentru raspunsurile de mai suso zi buna

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări