bebe2010 Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 salutdin graba am alimentat un montaj cu pic16f628 la 12V precizez ca montaju' trebuia sa fie alimentat la 5Vacum nu mai vrea sa afiseze numic pe display,l-am rescris de cateva ori,la scriere totul decurge normal adica il sterge, scrie si verifica(se comporta normal)numai ca la punerea in functiune,, pe display(16x2) imi apar cele 2 linii full,am ublat si la contrast si nimica.sa se fi dus pic-ul?mai are scapare?sper ca ma poate ajuta cinevamultumesco zi buna Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 daca zici ca pe display ambele linii sunt "negre" indiferent de tensiunea pe pinul de V contrast inseamna ca displayul nu a supravietuit. fara microcntroler in soclu si cu semireglabilul de contrast la minim (incerci in amvbele parti) trebuia ca afisajul sa fie complet stins. in 16F628 incarca un hex ce aprinte o serie de leduri pe port a/ port b www.oz1bxm.dk/PIC/628LED.htm Link spre comentariu
bebe2010 Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 cam asa se intampla cu display-ul sper ca se intelege ceva Link spre comentariu
vcdec Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Ia-ti un pic si lcd nou Link spre comentariu
bebe2010 Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 sa inteleg ca li sa terminat viata?ce simplu recycle bin Link spre comentariu
bebe2010 Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 microcontroller-ul functioneaza i-am facut proba cu clipping led deci problema ramane la display(si cat tineam la el)intrebare: nu se mai poate face nimic la display?multumesc pentru raspunsurile de mai suso zi buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum