ahegyes Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Pentru a pune in valoare o perechde de bookshelfuri e nevoie de niste standuri. In acest sens m-am gandit sa fac niste standuri mai interesante. Iata ce a iesit: http://www.diy-audio.ro/rack-uri-si-sta ... stand.html Link spre comentariu
BF37 Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Felicitari pentru realizare !Ca de obicei un finisaj de calitate . Sa le folosesti sanatos !Ps: Eu a-si fi pozitionat boxele invers , sa stea putin inclinate inspre in fata , astfel in cat sa fiu pe axa sunetului, stand in fotoliu la o auditie. Link spre comentariu
ahegyes Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Felicitari pentru realizare ! Ca de obicei un finisaj de calitate . Sa le folosesti sanatos ! Ps: Eu a-si fi pozitionat boxele invers , sa stea putin inclinate inspre in fata , astfel in cat sa fiu pe axa sunetului, stand in fotoliu la o auditie. merci! Pai inclinarea pe spate nu e deloc intamplatoare. Prin inclinarea pe spate bobina TW se pozitioneaza in acelasi plan vertical cu bobina midwooferului si atfel se obtine o aliniere temporala mai buna. Prin urmare nu e vorba de preferinta ci e un artificiu tehnic. Daca inclin boxa in fata maresc distanta intre bobine si stric si mai mult alinierea temporala. Uite o imagine, ca sa intelegi mai bine: Link spre comentariu
Luca Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Felicitari. Arata ca de fabrica. Link spre comentariu
bluesync Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 superb,felicitari!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Felicitari pentru realizare ! Ca de obicei un finisaj de calitate . Sa le folosesti sanatos ! Ps: Eu a-si fi pozitionat boxele invers , sa stea putin inclinate inspre in fata , astfel in cat sa fiu pe axa sunetului, stand in fotoliu la o auditie. merci! Pai inclinarea pe spate nu e deloc intamplatoare. Prin inclinarea pe spate bobina TW se pozitioneaza in acelasi plan vertical cu bobina midwooferului si atfel se obtine o aliniere temporala mai buna. Prin urmare nu e vorba de preferinta ci e un artificiu tehnic. Daca inclin boxa in fata maresc distanta intre bobine si stric si mai mult alinierea temporala. Uite o imagine, ca sa intelegi mai bine: Vai, mi-am amintit, cat m-am certat eu cu nu mai stiu cine, care insista ca a inclina boxa, nu e acelasi drac cu a monta difuzoarele pe un baffle inclinat... trebuie sa gasesc postul ala... P.S. Ba nu, am gasit, discutia era alta... stiam eu ceva, dar nu chiar in detaliu. Discutia era: Daca boxele sunt mai sus decat planul urechilor, in pozitia "asezat in canapea", nu rezulta automat o distanta mai mare intre bobina inaltelor si ureche, decat intre bobina joaselor si ureche? Ma refer la cazul in care niste bookshelfuri stau sus, pe un dulap. Adica un caz mai extrem. In fine... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Foarte frumos! Mai asteptam proiecte finalizate in acelasi stil! Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 ungiul de inclinare se determina dupa vreun calcul/masuratoare? Link spre comentariu
CBI Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 cam asa cevadar aici vorbim despre standuri,deci unghiul ales poate sa fie ales si in urma unor statistici in timp(pt ca si prea mult strica)cert e ca nu exista ceva fix,pt ca depinde de mai multe lucururi,cum ar fi pozitia ascultatorului(critica) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum