ARICIU2009 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 caut o schema pt un invertor awelco 140 si unde as putea gasi integratul ucc 3580 din acest invertor?ms. Link spre comentariu
nelsen Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 se pare ca awelco ondulix 140 a fost facut in decursul timpului in mai multe variante, respectiv dupa mai multescheme electronice, varianta cu ucc3580 fiind printre primele in topografia active clamp forward convertor.Incerc si eu sa repar acum un invertor awelco ondulix 80, in aceiasi topografie si intrucit nu am gasit nicaieri o schema am solicitat de la awelco direct, acestia fiind amabili mi-au trimis o schema care este comuna pentru ondulix 80 si 140, diferit fiind nr de tranzistori pusi in paralel, insa schema nu este completa neavind si schema placilor PWM si RCA(au spus ca e prea veche varianta si nu le mai au). Daca doriti schema in varianta aceasta o pot trimite pe mail. UCC3580 am comandat chiar astazi la RS, si costa cam 6,5euro+tva+transport. Se pare ca acum a aparut UCC2897A care este mai bun decit UCC3580, avind reglaj in curent nu in tensiune insa trebuie reconstruita placuta PWM. UCC2897 costa cca 3,5euro+tva. Link spre comentariu
ARICIU2009 Postat Ianuarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 multumesc.sincer nu mai aveam sperante sa gasesc integratul si schema...m-am gindit sa fac comanda din china dar prea mare bataie de cap pentru un aparat hoby.adresa de mail v-o dau pe privat.multumesc inca o data. Link spre comentariu
pusu Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 caut o schema pt un invertor awelco 140 si unde as putea gasi integratul ucc 3580 din acest invertor?ms.Am o schema de Awelco, daca n-ati gasit v-o pot trimite pe mail, sa vedeti daca se potriveste. Link spre comentariu
ARICIU2009 Postat Ianuarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 da.am si eu cu uc 3845 gysmi care e aproape la fel dar tipul acesta nu-l am...ms Link spre comentariu
Gabriel Mirciu Postat Martie 26, 2022 Partajează Postat Martie 26, 2022 am primit si eu o donatie awelco ondulix 140...aş dori sa-l resuscitez...a mai incercat cineva sa-l repare... ic pwm 3580d-4 plesnit, tranzistori lipsa, piese schimbate, ceva schema exista pt acest aparat? Ms. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum